«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»

«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»

22 Лютого 2018
2025
22 Лютого 2018
17:21

«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»

2025
В.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив, що у потягах державної компанії почали продавати книжки. Поки придбати літературу можна у вагонах «Інтерсіті» та «Інтерсіті+».
«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»
«Укрзалізниця» почала продавати книжки у потягах «Інтерсіті»

Про це повідомляє «Українська правда. Життя». 

«Розглядаємо можливість запровадження такої послуги й в інших поїздах. Ця послуга нова для нашої компанії, але впевнені, що вона буде затребуваною у наших клієнтів-пасажирів. Маємо амбітні плани щодо цього проекту. Зокрема, можливість запровадження бук-кросингу (обміну книжками) та співпраці з молодими письменниками», – зазначив Євген Кравцов.

За його словами, за першу добу дії послуги, пасажири купили 12 книжок.

Видання стверджує, що конкурс на продаж книг в потягах «Укрзалізниці» виграло не видавництво, а ТОВ «Фреш фуд систем». Про це повідомили в «Українській залізничній швидкісній компанії» - філії «Укрзалізниці», яка опікується потягами «Інтерсіті». Як зазначили у компанії, у «Фреш фуд систем» була «найкраща цінова пропозиція». При цьому остаточну ціну не було названо.

Наразі в потягах можна придбати 26 найменувань книжок. Продаватимуть літературу «у відповідності до запропонованого постачальником переліку».

На фото, оприлюдненому Євгеном Кравцовим у соцмережі, видно, що більшість книг випустило видавництво «Фоліо». Під постом Кравцова почали вітати засновника «Фоліо» Олександра Красовицького. Він написав про «13 років боротьби».

Нагадаємо, у 2016 році ПАТ «Укрзалізниця» відмовила у проханні Державному підприємству «Національне газетно-журнальне видавництво» в поширенні у поїздах внутрішнього прямування газети «Кримська світлиця», яка зараз видається в Києві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду