Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року

Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року

23 Грудня 2017
2955
23 Грудня 2017
13:19

Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року

2955
Американський портал Variety склав список головних провалів у світовій кіноіндустрії в 2017 році.
Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року
Видання Variety назвало фільми-невдахи 2017 року

До переліку, опублікованому на сайті видання, увійшли шість фільмів, повідомляє «112 Україна».

Критики визнали провальними картини «Меч короля Артура», «Валеріан і місто тисячі планет», «Темна вежа», «Геошторм», «Обіцянка» та «Монстр-траки». Відзначається, що касові збори двох останніх фільмів виявилися меншими, ніж витрати на їх створення.

Прем'єра стрічки-катастрофи «Геошторм» відкладалася у США чотири рази через природні катастрофи. При бюджеті в 120 мільйонів доларів стрічка зібрала 207 мільйонів в прокаті.

Екранізація серії романів Стівена Кінга «Темна вежа» отримала безліч негативних рецензій — критикам не сподобався занадто заплутаний сюжет. Касові збори фантастичного вестерну склали 111 млн дол., витратили на нього 60 млн дол.

«Меч короля Артура» також увійшов до списку через невеликий дохід — в американському прокаті фільм заробив 39 млн дол., а в Китаї — 8 млн дол.

«Валеріан і місто тисячі планет» Люка Бессона — найдорожчий фільм, знятий у Франції. У прокаті зібрав 225 млн дол. при бюджеті в 180 млн дол.

Нагадаємо, американський журнал Rolling Stone опублікував список з десяти найгірших кінострічок, які вийшли на екрани в 2017 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2955
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду