Галина Грубляк йде з «1+1»

Галина Грубляк йде з «1+1»

30 Листопада 2017
3917
30 Листопада 2017
11:39

Галина Грубляк йде з «1+1»

3917
Новим керівником групи корпоративних комунікацій в «1+1 медіа» стане Маргарита Бондаренко.
Галина Грубляк йде з «1+1»
Галина Грубляк йде з «1+1»

Керівник групи корпоративних комунікацій в «1+1 медіа» Галина Грубляк залишає свою посаду.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.   

«Сьогодні прощаюсь з 1+1 media, - написала пані Галина. - Це були неперевершені 5,5 років. Було стільки всього… чого лише варті 7 пітчингів і 2 фестивалі Де кіно. Мій челлендж і захоплення – Ukraine Today, моя вічна любов і повага – ПЛЮСПЛЮС. Скільки релізів, заяв, івентів, лончів і релончів… ліцензія, закони… внутрішні ініціативи. І ми завжди були попереду планети

«Я невимовно вдячна своїм командам! – додала вона також. - Ви були міцним надійним плечем. З вами я могла і в вогонь, і в воду. Дякую за ваш професіоналізм, за турботу і підтримку, що завжди були поруч і вміли робили неможливе! Люблю вас безмежно і міцно обіймаю.

І своєму керівнику - за все-все-все та навіть більше!

Було драйвово і круто!

Щасти 1+1 медіа і #команданайкращих

А я - назустріч чомусь новому».

Наступницею Галини Грубляк на посаді керівника групи корпоративних комунікацій в «1+1 медіа» стане Маргарита Бондаренко. Про це повідомила «Детектору медіа» сама пані Бондаренко.

Фото: Facebook Галини Грубляк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду