Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»

Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»

20 Жовтня 2017
1331
20 Жовтня 2017
13:03

Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»

1331
Міністерство культури України оголосило повторний конкурс на посаду генерального продюсера - директора Державного підприємства «Українська кіностудія анімаційних фільмів».
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»
Мінкульт оголосив конкурс на посаду керівника «Укранімафільму»

Про це повідомляється на сайті відомства.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 18 жовтня по 16 листопада включно.

На другому засіданні конкурсної комісії претенденти на посаду представлятимуть проекти програм розвитку «Укранімафільму» на один і п’ять років.

Проект програми плану розвитку закладу культури на рік має містити:

- пропозиції щодо виконання кіностудією результативних показників фінансово-господарської діяльності та їх поліпшення у порівнянні з попереднім роком;

- детальний першочерговий план розвитку кіностудії;

- очікуванні результати.

Проект плану розвитку закладу культури на п’ять років має містити:

- аналіз поточного стану діяльності Кіностудії;

- перспективи розвитку Кіностудії, заходи з виконання завдань та фінансових показників закладу культури, підвищення його конкурентоспроможності;

- пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Кіностудії та щодо очікування динаміки поліпшення результативних показників фінансово-господарської діяльності Кіностудії тощо.

Також план розвитку «Укранімафільму» на п’ять років може містити план реформування студії, шляхи інтеграції Кіностудії в світовий культурний процес тощо.

У повідомленні наголошується на відкритості конкурсу як його обов’язковій умові: представники ЗМІ та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії, де проводитимуться співбесіди з кандидатами, під час яких публічно презентуватимуться запропоновані проекти програм розвитку Кіностудії на один і п’ять років.

Детальніше про умови проведення конкурсу, вимоги до кандидатів для участі у конкурсі, умови праці тощо можна дізнатися на сайті Міністерства культури України.

Фото: 24tv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1331
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду