Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу

Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу

15 Жовтня 2017
2383
15 Жовтня 2017
15:07

Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу

2383
Компанія Viasat World запускає власну OTT-платформу з фільмами. На першому етапі послуга буде в першу чергу орієнтована на російськомовних користувачів, які проживають в таких країнах як США, Німеччина, Великобританія, Франція і Ізраїль.
Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу
Viasat запускає OTT-сервіс в Україні та інших країнах світу

Про це повідомляє видання Мediasat.info.

Разом з тим новий сервіс буде доступний в таких країнах як Болгарія, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Греція, Латвія, Литва, Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Україна, Хорватія, Чорногорія, Чехія і Естонія в регіональному потоці, а з наступного року - і в інших країнах.

У компанії заявили, що рішення про запуск проекту було прийнято після проведення відповідного дослідження, яке виявило дефіцит відповідного контенту на вище зазначених ринках.

Генеральна директорка компанії Viasat World Ірина Гофман в інтерв'ю виданню DTVE заявила, що платформа, яка працює під брендом TV1000 Russian Kino, запропонує глядачеві широкий вибір різноманітних російських фільмів за відносно низьку абонплату.

За її словами, в компанії прийняли рішення про запуск прямої пропозиції для користувачів, керуючись тим, що передбачувана цінова політика проекту видасться привабливою для потенційних користувачів, які проживають в країнах, де такі послуги коштують дуже дорого. Втім, Viasat World також працює з операторами платного телебачення у випадках, коли це є доцільним.

Служба запустилася на платформі Amazon Channels в Великобританії і Німеччині. Також служба TV1000 Russian Kino доступна в рамках пропозиції OnPrime TV від Sky і на платформі Virgin Media в рамках програми Worldbox.

За словами Ірини Гофман, цільовою аудиторією послуги є сотні тисяч користувачів, а потенційна аудиторія налічує мільйони. Вона також зазначила, що служба сподівається успішно конкурувати з піратськими та напівлегальними пропозиціями.

У компанії Viasat World також планують до кінця поточного року запустити новий сервіс з преміальними драматичними серіалами, орієнтований на аудиторію на ключових ринках в Росії і країнах Центральної та Східної Європи. Нова служба буде пропонувати добірку високоякісних драматичних серіалів через партнерські платформи, а крім того запропонує 80% свого контенту в рамках послуги SVOD на тих же партнерських платформах.

Згідно з інформацією від компанії Viasat World, служба Epic Drama запропонує глядачеві найпопулярніші драматичні серіали з усього світу і буде представлена ​​в рамках існуючого портфеля каналів Viasat World.

Понад 70% всього контенту служби буде ексклюзивним, а в цілому там буде доступно більше 600 годин драматичних серіалів.

Нагадаємо, наприкінці травня 2017 року генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко став кінцевим бенефіціарним власником супутникової платформи Viasat, а Ігор Коломойський та Ігор Суркіс вибули зі структури власності компанії. Раніше Viasat не мав кінцевого бенефіціарного власника, оскільки жодна особа не володіла понад 50% компанії (у компанії було шестеро співвласників).

Згідно з оновленою структурою власності супутникового провайдера, станом на 25 травня 2017 року Олександр Ткаченко є кінцевим бенефіціарним власником Viasat: він опосередковано контролює через трастову угоду 51% компанії. Власниками істотної участі компанії є троє осіб: бізнес-партнер Ігор Коломойського Тимур Міндіч (опосередковано контролює через трастову угоду 19% компанії), колишній член наглядової ради телеканалу ТЕТ Віктор Скіба (опосередковано контролює через трастову угоду 19% компанії) та Ярослав Пахольчук (опосередковано контролює через трастову угоду 11% компанії).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2383
Теги:
Читайте також
09.08.2019 18:45
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
5 219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду