Канал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру

Канал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру

19 Вересня 2017
2354
19 Вересня 2017
19:40

Канал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру

2354
Телеканал проводить кастинг ведучих прямоефірних студій
Канал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру
Канал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру

Телеканал «112 Україна» шукає ведучого ранкового ефіру.

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

Телеканал запрошує взяти участь у кастингу кандидатів із досвідом роботи на телебаченні і проведення інтерв'ю в прямому ефірі, які цікавляться політикою і орієнтуються в основних процесах у цій області.

Для участі в конкурсі резюме і портфоліо можна висилати на електронну адресу hr@112.ua

Як повідомляв «Детектор медіа», 10 вересня на телеканалі «112 Україна» стартував проект «Завтра», у якому канал і українська служба «Радіо Свобода» розказують, які події, заяви, тенденції вплинуть на майбутнє України, і що з того, що здається неважливим сьогодні, стане значущим завтра.
«"Завтра" - це не лише аналітична програма, не просто підсумки тижня. У новому проекті ми розширимо горизонти проблем. Замість звичайних спікерів у студії будуть тільки профільні фахівці - люди, які глибоко в темі. Ставка під час розмови - не на тривалість, а на суть сказаного», - розповів ведучий проекту Олег Білецький.

Під час прямого ефіру у програмі візьмуть участь гості в студії, відбуватимуться скайп-включення і транслюватимуться новинні сюжети.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2354
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду