Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду директора Книжкової палати

Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду директора Книжкової палати

18 Вересня 2017
2270
18 Вересня 2017
12:00

Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду директора Книжкової палати

2270
Вибори відбудуться 16 листопада 2017 року у приміщенні Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова»
Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду директора Книжкової палати
Держкомтелерадіо оголосив конкурс на посаду директора Книжкової палати

Держкомтелерадіо оголосив про проведення конкурсу на посаду директора Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова».

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі Держкомтелерадіо.

Конкурс проводиться відповідно до частини четвертої статті 9 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» та методичних рекомендацій щодо особливостей обрання керівника державної наукової установи, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. № 998.

ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова» проводить наукові дослідження у сфері видавничої справи та інформаційної діяльності, забезпечує бібліографічною, статистичною та іншими видами книгознавчої інформації органи влади, бібліотеки, вищі навчальні заклади, науково-дослідні організації та інформаційні центри України.

Крім того, у Книжковій палаті міститься Державний архів друку, у фонді якого довічно зберігаються по одному примірнику всіх видів друкованих видань, що виходили на теренах України з 1917 року.  Щорічно до фонду надходить понад 155 тис. одиниць друкованої продукції, інформація про яку поширюється в «Літописах…» із зазначенням усіх бібліографічних даних. Близько 14 млн друкованих видань, які зберігаються сьогодні в архіві, є не лише культурним надбанням, а й однією зі складових загальнонаціонального інформаційного ресурсу країни.

Зараз ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова» очолює доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Микола Сенченко, строк дії контракту з яким спливає 4 грудня 2017 року.

Умови конкурсу розміщено на сайті Держкомтелерадіо за посиланням

Вибори керівника наукової установи відбудуться 16 листопада 2017 року у приміщенні Державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова» за адресою: проспект Юрія Гагаріна, 27, м. Київ, 02094

Нагадаємо, 12 вересня 2017 року в Держкомтелерадіо відбулось відкрите засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінститу). Усі три кандидати, які претендували на цю посаду, були відхилені.

Як писав «Детектор медіа», на посаду директора Укртелерадіопресінститут претендували три кандидати: Гліб Головченко, директор миколаївського Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV»; Сергій Штурхецький, медіа-експерт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія», і Ярослав Літинський, фахівець, який брав участь у відновленні українського мовлення на Донбасі – зокрема у технічному забезпеченні мовлення Донецької ОДТРК з Краматорська (Донецька область).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду