«Укрпошта» запустила в месенджері Telegram чат-бот

«Укрпошта» запустила в месенджері Telegram чат-бот

14 Вересня 2017
2449
14 Вересня 2017
12:27

«Укрпошта» запустила в месенджері Telegram чат-бот

2449
Найближчим часом чат-боти будуть запущені на інших платформах - Messenger від Facebook і Viber
«Укрпошта» запустила в месенджері Telegram чат-бот
«Укрпошта» запустила в месенджері Telegram чат-бот

«Укрпошта» запустила чат-бот в одному з популярних месенджерів - Telegram.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Укрпошти.

Можливості чат-бота включають в себе пошук і відстеження відправлення за номером, повідомлення про зміну статусу посилки, пошук відділення і його геолокації за індексом і ознайомлення клієнтів з базовими тарифами компанії.

Надалі функціонал чат-бота розширюватиметься задля того, щоб якісно відповідати на запити користувачів, стверджується в повідомленні.

Зокрема поповнюватимуться мовні модулі і доданий тарифний калькулятор для того, щоб бот міг розрахувати вартість клієнтського відправлення.

«Рішення про запуск чат-бота продиктоване часом, – зазначає в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський. – Незважаючи на те, що бот уже пройшов тривале тестування, команда розробників запрошує після використання бета-версії чат-бота давати зворотній зв’язок на офіційну сторінку Укрпошти у Facebook».

Найближчим часом чат-боти будуть запущені на інших платформах - Messenger від Facebook і Viber.

Нагадаємо, в липні компанія «Укрпошта» заявила, що на її сайт уже другу добу триває кібератака, яка найбільше націлена на сервіс відстеження.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2449
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду