«Чорноморська ТРК» змінила структуру власності

«Чорноморська ТРК» змінила структуру власності

19 Серпня 2017
3649
19 Серпня 2017
18:53

«Чорноморська ТРК» змінила структуру власності

3649
У ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» змінилася структура власності. Відповідні зміни до її ліцензії внесла 17 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
«Чорноморська ТРК» змінила структуру власності
«Чорноморська ТРК» змінила структуру власності

Склад власників не змінився, але перерозподілилися їхні частки:

Було

Стало

Сенченко Андрій Віленович – 76,93%

Сенченко Андрій Віленович – 51%

Громадська організація «Всеукраїнський рух “Сила права”» – 23,07%

Громадська організація «Всеукраїнський рух “Сила права”» – 49%

Кінцевим бенефіціарним власником «Чорноморської ТРК» залишається Андрій Сенченко – народний депутат у 2006-2014 роках від БЮТ і «Батьківщини», а нині голова правління ГО «Всеукраїнський рух «“Сила права”».

ГО «Всеукраїнський рух “Сила права”» була створена у червні 2015 року. Її засновниками є Ескендер Барієв, Олег Березюк, Єлизавета Богуцька, Ірина Веригіна, Ігор Кабаненко, Оксана Мусієнко, Інна Новак, Вадим Севериненко, Андрій Сенченко, Микола Сірий, Олександр Янковський.

«Чорноморська телерадіокомпанія» мовить на супутнику, а також 17 серпня розпочала тестове цифрове ефірне мовлення на Крим із Чонгара. Компанія також володіє телевізійним та радійними частотами (радіо «Ассоль») в Криму, але після окупації Криму змушена була припинити мовлення, а її кримські частоти зайняті російськими мовниками.

На фото: Андрій Сенченко

Фото: «Радіо Свобода»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду