Світлана Панюшкіна йде з посади головного редактора сайту «Сегодня.ua» (ОНОВЛЕНО)

Світлана Панюшкіна йде з посади головного редактора сайту «Сегодня.ua» (ОНОВЛЕНО)

30 Травня 2017
3783
30 Травня 2017
15:12

Світлана Панюшкіна йде з посади головного редактора сайту «Сегодня.ua» (ОНОВЛЕНО)

3783
Ім’я нового головного редактора інтернет-видання буде названо незабаром.
Світлана Панюшкіна йде з посади головного редактора сайту «Сегодня.ua» (ОНОВЛЕНО)
Світлана Панюшкіна йде з посади головного редактора сайту «Сегодня.ua» (ОНОВЛЕНО)

9 червня 2017 року головна редакторка сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна завершить свою роботу в компанії «Сегодня Мультимедиа».

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Настає період, коли хочеться зупинитися і вийти з режиму 24/7. Тому я піду в невелику професійну відпустку, щоб зрозуміти, куди далі рухатися», - пояснила Світлана Панюшкіна.

«Ми вдячні Світлані за величезну роботу, яку вона провела на посаді головного редактора сайту. Під її керівництвом сайт перетворився в сучасний великий новинний портал, який генерує більше 350 новин на день і дає читачам повну картину дня в форматі 24/7. Завдання, які були поставлені перед проектом, успішно виконані. Перша позиція сайту в сегменті новинних ресурсів  - краще тому підтвердження», - додав генеральний продюсер інформаційного мовлення «Медіа Групи Україна» Олексій Мустафін.

У прес-релізі також сказано, що ім’я нового головного редактора сайту «Сегодня.ua» буде оголошено найближчим часом.

За інформацією джерел «ДМ», рішення Світлани Панюшкіної піти з посади було для її роботодавця до певної міри несподіваним. Воно може бути пов'язано з різницею в поглядах з керівництвом «Медіа Групи Україна» на подальший розвиток мультиплатформового новинного бренду «Сьогодні», під яким на початку року «Медіа Група Україна» об'єднала інформаційний контент телеканалу «Україна», газети «Сегодня» та сайту «Сегодня.ua».

Нагадаємо, Світлана Панюшкіна стала головним редактором інтернет-видання «Сегодня.ua» 1 лютого 2012 року. Тоді вона замінила на посаді Михайла Ганницького, який наприкінці листопада 2011 року залишив видання й перейшов на посаду заступника головного редактора інформаційного агентства УНІАН.

Олексій Мустафін очолив інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» в грудні минулого року.

У лютому 2017 року «Медіа Група Україна» оголосила про ребрендинг програми «События», яка виходила на каналі «Україна». Інформаційний контент телеканалу, газета «Сегодня» та сайт «Сегодня.ua» були об'єднані в спільний інформаційний бренд «Сьогодні».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду