Канал «Україна» продав власну адаптацію корейського серіалу «Безсмертник» в Індію

Канал «Україна» продав власну адаптацію корейського серіалу «Безсмертник» в Індію

24 Січня 2017
3342
24 Січня 2017
17:23

Канал «Україна» продав власну адаптацію корейського серіалу «Безсмертник» в Індію

3342
100-серійна авантюрна мелодрама «Безсмертник» власного виробництва каналу «Україна», яка знята за оригінальним корейським форматом Ice Adonis, продана в Індію і вже транслюється на розважальному телеканалі Zindagi.
Канал «Україна» продав власну адаптацію корейського серіалу «Безсмертник» в Індію
Канал «Україна» продав власну адаптацію корейського серіалу «Безсмертник» в Індію

Про це повідомляє сайт каналу «Україна».

Права на трансляцію багатосерійного фільму «Безсмертник» придбала компанія Zee Entertainment Enterprises Ltd (ZEEL). Прем'єра стрічки відбулася на головному індійському розважальному телеканалі Zindagi минулого тижня і виходить в ефір із понеділка по суботу о 21.00 під назвою Snowdrop.

Канал «Україна» зазначає, що «Безсмертник» - перший український серіал, який був перекладений на мову хінді.

Дистрибуцією українського серіалу «Безсмертник» в Індію займалася шведська компанія, власник формату Eccho Rights.

«"Безсмертник" демонструє, наскільки великий попит на якісний телепродукт з усього світу. Ми дуже раді продажу цього серіалу, адже до картин українського телевиробництва зараз заслужено прикута увага всього світу», – говорить Ніксон Яу Лім, глава міжнародної компанії-дистрибютора Eccho Rights в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

«Я дуже рада, що такий великий ринок як Індія зацікавила адаптація українського виробництва. Серіали виробництва каналу «Україна» стабільно продають в інші країни, і для нас це, безумовно, показник того, що ми рухаємося у правильному напрямку», - сказала виконавча продюсерка української адаптації серіалу, продюсерка кінокомпанії Front Cinema Саша Ткаченко.

Раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» генеральна директорка Front Cinema Тетяна Гнєдаш у відповідь на запитання «Наскільки успішно ваші серіали продаються на інші території?» відповіла: «Всі серіали продаються досить активно й на дуже різні території. Але варто зазначити, що попит на довгі горизонтальні формати в усьому світі нині знижується. Такий період».

Нагадаємо, прем'єра 100-серійної стрічки «Безсмертник» відбулася на каналі «Україна» 2 лютого 2015 року. У серіалі знялися українські актори Олесь Задніпровський, Римма Зюбіна, Марина Дьяконенко, Олексій Вертинський, Валентин Томусяк, Вікторія Литвиненко, Лариса Руснак, Руслана Писанка, Катерина Тишкевич та багато інших.

На фото - кадр із серіалу

Фото: канал «Україна»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3342
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду