Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні

Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні

21 Грудня 2016
1197
21 Грудня 2016
16:44

Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні

1197
За результатами конкурсу відкритих пропозицій на вибір офіційного дослідника аудиторії зовнішньої реклами в Україні, який проводили компанії-засновники Індустріального комітету зовнішньої реклами (ІКЗР), перемогла компанія Doors Consulting
Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні
Doors Consulting і надалі вимірюватиме зовнішню рекламу в Україні

Про це повідомляє прес-служба ІКЗР.

Як зазначено в релізі, пропозиції з моніторингу та вимірювань представили дослідницькі та технологічні компанії: GfK Ukraine, «TNS в Україні», ADV.vg, Spy Outdoor, Doors Consulting і «Український Медіа Монітор».

Конкурс проходив у два етапи. До другого туру вийшли проектні рішення трьох компаній: GfK Ukraine, Spy Outdoor і Doors Consulting. За результатами голосування компаній-учасників Індустріального комітету зовнішньої реклами, переможцем названо Doors Consulting.

Основними критеріями відбору стали: досвід дослідницьких робіт, методологія збору і обробки даних, рівень якості та швидкість обробки даних моніторингу, вартість послуг. Конкурсна комісія враховувала і такі фактори, як географічне охоплення послуг, допустима похибка даних, характеристики соціально-демографічного блоку досліджень.

 «У цьому році ІКЗР ретельно вивчив технологічні рішення і моделі досліджень, які можна застосувати в Україні. Ми залучили до конкурсу максимально можливу кількість дослідницьких і технологічних компаній з України та з-за кордону. Компанії-засновники Комітету обрали одного з діючих галузевих дослідників - Doors Consulting. Рішення обумовлено тим, що існуючі дослідження зовнішньої реклами в Україні відповідають міжнародним стандартам, вони достовірні і актуальні. А процес їх організації - прозорий », – повідомила Лариса Булатова, глава ІКЗР.

 «Ми раді, що і надалі співпрацюватимемо з ринком зовнішньої реклами. Віримо, що пропоноване рішення максимально відповідає потребам галузі. Ми готові і далі рости, і розвиватися разом з нашими партнерами», – зазначив представник дослідницької компанії Doors Consulting, Андрій Луцків.

Нагадаємо, одним із стратегічних напрямків діяльності ІКЗР в 2016-2017 роках є розвиток збалансованої системи моніторингу і досліджень аудиторії зовнішньої реклами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду