1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV

1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV

9 Грудня 2016
1186
9 Грудня 2016
14:41

1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV

1186
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV, яка доступна у 29 країнах Європи та Великій Британії.
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV
1+1 International вийшов на платформі OnPrime TV

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

OnPrime TV – це інтернет-телебачення, спільний проект британського оператора SKY з компанією Cisco.

Як зазначає «1+1 медіа»,  сервіс працює як на безкоштовній, так і на платній основі. Уже доступні додатки для таких телевізійних приставок як Apple TV, Android TV, TV Box, Roku.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб усі охочі мали доступ до контенту каналу у зручний для них спосіб. Адже спостерігаємо збільшення глядацького інтересу до 1+1 International. З одного боку, цьому сприяє ріст об’єму й успіх власного виробництва "1+1 медіа", а з іншого – розвиток  технічних можливостей для розповсюдження сигналу. Віримо у перспективність цього партнерства і в те, що OnPrime TV швидко полюбиться європейськими глядачами», - зазначив генеральний продюсер 1+1 International Владислав Свінченко.

Як нагадує прес-служба, 1+1 International також доступний у Virgin Media TiVo у Великій Британії та Vodafon Kabel Deutschland у Німеччині.

Нагадаємо, «1+1 медіа» переводить мовлення каналів «1+1», «Плюсплюс», «УНІАН ТБ», «Бігуді» та «Квартал ТВ» на супутник Astra 4A. Досі канали транслювались через супутник Amos 2.

Раніше гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявляв, що «1+1 медіа» розвиватиме сегмент платного телебачення в інтернеті, кабельних мережах та на супутнику. Також повідомлялося, що «1+1 медіа» не вдалося закрити угоду з придбання супутникової платформи Viasat.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду