Новий американський Vogue вийшов із Мішель Обамою на обкладинці

Новий американський Vogue вийшов із Мішель Обамою на обкладинці

13 Листопада 2016
1822
13 Листопада 2016
15:04

Новий американський Vogue вийшов із Мішель Обамою на обкладинці

1822
Американський журнал Vogue присвятив свій грудневий номер екс-першій леді США Мішель Обамі, яка залишає свій пост, поступаючись його дружині новообраного президента Дональда Трампа Меланії Трамп.
Новий американський Vogue вийшов із Мішель Обамою на обкладинці
Новий американський Vogue вийшов із Мішель Обамою на обкладинці

Про це повідомляють «Українські новини».

Обкладинку нового номера впливового глянцевого журналу прикрасив знімок Мішель Обами в білосніжній сукні від Carolina Herrera і дорогоцінних прикрасах від Monique Péan. На сторінках грудневого Vogue перша леді США також з'явилася в досить сексуальному образі в вишуканій відвертій сукні від Atelier Versace.

Автором фотосесії з 52-річною Мішель Обамою у Vogue виступила легендарна Енні Лейбовіц - американський фотограф, що спеціалізується на портретах знаменитостей і відома завдяки своєму фірмовому впізнаваному стилю.

Крім фотоісторії на сторінках грудневого номера Vogue з'явилося інтерв'ю з Мішель Обамою, в якому перша леді США розповіла про прощання з Білим домом і планах на майбутнє.

«Йдучи з Білого дому, у мене залишається той же підхід до багатьох речей, що і був, коли я прийшла сюди. Поки я не знаю, що чекає мене попереду. Я ніколи раніше не була колишньою першою леді Сполучених Штатів Америки. Але я знаю , що завжди буду якимось чином пов'язана з державною службою і громадським життям. З того самого дня, коли я залишила свою юридичну фірму, щоб працювати для міста, я ніколи не оглядалася назад. Я завжди відчувала себе живою, використовуючи свої вміння і таланти , щоб допомагати іншим людям», - розповіла місіс Обама.

Раніше, після звістки про перемогу на президентських виборах в США представника республіканців Дональда Трампа, американці в соціальних мережах закликали екс-першу леді країни Мішель Обаму балотуватися на посаду глави держави на виборах в 2020 році, повідомило видання US Weekly.

Нагадаємо, телеведуча Fox News Меган Келлі заявила, що новообраний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп безуспішно намагався підкупити журналістів «подарунками» під час президентської кампанії.

 Фото: Vogue

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду