Радіо «Можливість» отримало дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську

Радіо «Можливість» отримало дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську

31 Серпня 2016
1530
31 Серпня 2016
18:12

Радіо «Можливість» отримало дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську

1530
31 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозвіл на тимчасове мовлення до завершення антитерористичної операції радіостанції «Можливість» (ТОВ «ТРК “Можливість”») з міста Слов’янська Донецької області.
Радіо «Можливість» отримало дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську
Радіо «Можливість» отримало дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську

Дозвіл надано на тимчасове мовлення на частоті 99,0 МГц у місті Краматорську Донецької області з потужністю передавача 500 Вт.

Радіокомпанія має ліцензії на мовлення в Краматорську та Одесі, але в УКХ-діапазоні. Нині ж вона вийде в ефір у ФМ-діапазоні.

Нагадаємо, що 20 липня Нацрада надала дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 88,4 МГц у місті Бахмуті Донецької області ТРК «Арта плюс» із міста Ізюм Харківської області, яка мовить з позивним «Радио Класс».

Загалом станом на 31 серпня дозволами на тимчасове мовлення мовлення в зоні АТО володіють уже 16 телеканалів і радіостанцій, оформлених на 11 юридичних осіб-телерадіоорганізацій.

Найбільшу кількість тимчасових дозволів має Національна телекомпанія України (разом зі своїми Донецькою та Луганською філіями): 34 телевізійні та радіочастоти, на яких мовлять телеканали «UA: Перший», «ДоТБ», ЛОТ і радіостанції «Українське радіо», «Голос Донбасу», «Пульс ФМ».

Крім НТКУ тимчасові дозволи на 22 телевізійні та радіочастоти мають телеканали «1+1», 5 канал, «Україна», «Донбас», «Ірта», а також радіостанції «Громадське радіо», «Радіо 24», «Русское радио – Украина», «Радио Класс» і «Можливість».

18 липня Міністерство інформаційної політики оприлюднило власний законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення», яким пропонує узаконити поняття тимчасового мовлення на територіях з особливим режимом мовлення і надання відповідних дозволів Нацради.

20 липня Нацрада погодила цей законопроект із зауваженнями. Зокрема, Нацрада пропонує, щоб тимчасове мовлення існувало лише на прикордонних з Росією територіях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду