Viasat пройшов перевірку Нацради

Viasat пройшов перевірку Нацради

11 Липня 2016
1297
11 Липня 2016
14:50

Viasat пройшов перевірку Нацради

1297
7 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглянула результати позапланової перевірки провайдера програмної послуги ТОВ «Віжн ТБ» (супутникова платформа Viasat).
Viasat пройшов перевірку Нацради
Viasat пройшов перевірку Нацради

Перевірка була призначена 2 червня на підставі моніторингу, який виявив, що провайдер без дозволу Нацради ретранслює 19 каналів, не передбачених ліцензією, а також змінив супутник Astra 4A на Amos і Hot Bird.

Втім, через тиждень, 9 червня, Нацрада переоформила ліцензію компанію у зв’язку зі зміною директора, оператора телекомунікацій, супутника, а також переліку та кількості телеканалів. Таким чином, ліцензійні умови було приведено до фактичних умов діяльності компанії. Додатковий моніторинг зафіксував відсутність порушення нових ліцензійних умов.

Відтак, Нацрада взяла до відома наявність порушень та вказала компанії на їх неприпустимість у подальшому.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду