Рекламна індустрія України знецінюється – Клуб арт-директорів України

Рекламна індустрія України знецінюється – Клуб арт-директорів України

7 Липня 2016
1776
7 Липня 2016
11:00

Рекламна індустрія України знецінюється – Клуб арт-директорів України

1776
Новий президент Клубу арт-директорів України, креативний директор та партнер Tabasko Олександр Смирнов, якого обрано на рік, заявляє, що «рекламна індустрія України рухається до повного знецінення і люмпенізації».
Рекламна індустрія України знецінюється – Клуб арт-директорів України
Рекламна індустрія України знецінюється – Клуб арт-директорів України

Про це повідомляє пресс-служба клубу Арт-директорів (ADC).

Новопризначений президент клубу Арт-директорів України Олександр Смирнов заявляє, що може змінити ситуацію на рекламному ринку України. Саме це він вважає першочерговим завданням ADC.

«Впевненими кроками рекламна індустрія України рухається до повного знецінення і люмпенізації. І це на тлі четвертої науково-технічної революції, рушійною силою якої є креатив. Мені боляче дивитися на нішеві потуги, мікроуспехі, мікропобеди, які значущі тільки для вузької тусовки. Я знаю масу талановитих колег, які взяли правила болота, трясовина якого повільно, але вірно, в'яже їх потенціал. Нам потрібно вириватися вперед і доводити свою значущість для суспільства. Креатор і рекламіст - це не малювальник флаєрів і плакатів, це сила змін: в бізнесі, культурі, технологіях. Навколо маса надихаючих прикладів. Але тільки разом ми зможемо змінити ситуацію, щоб наша професія викликала повагу, і ми з гідністю робили свою роботу в Україні. Це, з моєї точки зору, першочергова задача ADC », – каже президент клубу ADC Олександр Смирнов.

Він зазначає, що ADC необхідний Україні, бо «обсяг завдань, які потребують вирішення, зашкалює».

«Це і питання престижу професії, і якість робіт на ринку, і робота з молодим поколінням креаторів», – додає Смирнов та зазначає, що наразі кадрів не вистачає, тож готовий працювати не лише зі столичними фахівцями, а й з регіональними.


«Я б хотів, щоб ADC Awards показували ринку найпростіше: що таке добре, а що таке погано», – резюмував Смирнов.

Клуб ADC – місце зустрічі провідних українських арт-директорів, креативних директорів та дизайнерів.

Серед членів клубу – ті, хто впливає на ринок української реклами. Це некомерційний клуб, який об'єднує людей творчих професій в рекламі. Головна задача клубу – впровадження стандартів рекламної галузі, розвиток професійної майстерності та освіти.

До нової ради клубу ADC*UA увійшли:

Олександр Смирнов, Tabasco

Володимир Смирнов, Aimbulance

Денис Келеберденко, BBDO Ukraine

Ірина Метнева, Beauty HUB

Макс Бурцев, Arriba!

Ольга Шевченко, Vintage

Слава Денис, Cheil Ukraine

На фото Олександр Смирнов

Фото ADC

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду