«Громадське» оголошує тендер на розробку універсального фірмового стилю

«Громадське» оголошує тендер на розробку універсального фірмового стилю

4 Липня 2016
1953
4 Липня 2016
10:49

«Громадське» оголошує тендер на розробку універсального фірмового стилю

1953
Некомерційний проект «Громадське» оголошує тендер на послуги креативної агенції щодо розробки універсального фірмового стилю для ефіру, веб-платформи, соціальних мереж, маркетингових комунікацій, проектів каналу.
«Громадське» оголошує тендер на розробку універсального фірмового стилю
«Громадське» оголошує тендер на розробку універсального фірмового стилю

Про це повідомляє прес-служба «Громадського».

Кінцевий термін подання заявок на тендер - 14 липня 2016 року, 23.59 за київським часом. Заявки, які подані пізніше, розглядатися не будуть.

Період надання послуг: серпень-жовтень.

Перелік тендерних послуг:

-аналіз усіх поточних дизайн-складових каналу, виокремлення сильних та слабких сторін, написання пропозицій покращення дизайну;

-розробка креативної концепції дизайну на основі аналізу та можливе оновлення згідно неї логотипу каналу;

-створення фірмового стилю каналу згідно запропонованої концепції для ефіру «Громадського», веб-платформ http://hromadske.ua/ та соціальних мереж «Громадського»: YouTube, Facebook, Twitter, mobile-проявів, «ВКонтакте»;

-узгодження проектів Hromadske International, «Громадское» (російською), «Громадське Культура», «Громадське Network із оновленою концепцією дизайну;

-створення правил використання візуальних матеріалів (гайдлайну) у візуальній комунікації «Громадського» телебачення для ефіру, веб-платформи, соціальних мереж, друкованої продукції (мерчандайз), в ATL-каналі (зовнішня реклама);

-консультаційна підтримка дизайн-команди «Громадського» телебачення у реалізації ребрендингу.

Вимоги до претендентів: креативна команда з експертизою в дизайні повного циклу, не менше двох років на ринку; наявність постійної команди агенції у складі не менше 10 людей, наявність внутрішніх позицій креативного директора, арт-директора, акаунт- менеджера, моушн-, веб- та 3D дизайнерів; створення та запровадження концепції дизайну для великого українського чи закордонного медіа або міжнародного бренду.

Терміни: 

-збір заявок через google-форму  - 1 - 14 липня;

-оголошення переможців відкритого відбору, узгодження документів для початку роботи з тендером та деталізація брифу – 18 липня.

Контактна особа: Марк Лівін, маркетинг-директор: livin.hromadske@gmail.com.

Нагадаємо, у червні некомерційний проект «Громадське» повідомив, що готує оновлення інформаційної служби та проектів, шукає нові обличчя і оголошує кастинг ведучих.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1953
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду