На Film.ua стартували зйомки драмеді «Папа Ден»

На Film.ua стартували зйомки драмеді «Папа Ден»

13 Червня 2016
7717
13 Червня 2016
17:16

На Film.ua стартували зйомки драмеді «Папа Ден»

7717
Кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден», в основі історії якої - взаємини двох героїв Дена і Тіни, коханню яких перешкоджає різниця у віці.
На Film.ua стартували зйомки драмеді «Папа Ден»
На Film.ua стартували зйомки драмеді «Папа Ден»

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За сюжетом,  Ден і Тіна познайомилися в барі за нестандартних обставин, але з цілком стандартним продовженням: побачення, секс на одну ніч, ніяких зобов'язань ... І це повністю влаштовує обох. Але в самий розпал романтичного вечора в будинок вривається незвичайна компанія з трьох дітей і суворої жінки у віці. З'ясовується, що це діти і свекруха Тіни, а між Тіною і Деном - різниця в 15 років!

Перша реакція Дена - бігти якнайдалі. Але все не так-то просто. Перш уникав серйозних відносин Ден розуміє, що закохався. Чи зможе 24-річний хлопець стати вітчимом для трьох дітей? І як відреагує коло спілкування 39-річної Тіни на настільки очевидний мезальянс? Та й чи витримає сама Тіна відв'язних друзів коханого, не кажучи вже про те, що нова потенційна свекруха - її колишня шкільна подруга?

«Папа Ден» є адаптацією новозеландського серіалу Step Dave - сімейної драми з елементами комедії, яка відображає сучасні реалії.

«Нам здається, що тема вікового мезальянсу у відносинах неймовірно актуальна зараз. Схожі пари зустрічаються часто-густо. Зараз взагалі стерлися вікові рамки. Часто складно визначити, кому скільки років. Хоча пари, де жінка старша за чоловіка, до сих пір викликають якесь бурчання в суспільстві. Вважається, що вони не довговічні. Ця історія якраз не намагається переконати глядача в зворотньому. Швидше, навпаки, герої чудово розуміють складність проблеми - ну, і ще їм постійно на це вказують, але що їм робити... Чорт забирай, їх нестримно тягне один одному.

Це не класична комедія, тут немає жартів заради жартів. Швидше, то, як герої реагують на ситуацію, що склалася, смішно і драматично одночасно. Тут немає поверхневих героїв. У кожного - детально пророблений, глибокий образ. І оскільки ця історія, в першу чергу, про відносини, її нескладно було адаптувати. Людська драма універсальна і зрозуміла в усьому світі», - розказала креативний продюсер Олеся Лук'яненко.

Зйомки фільму пройдуть в Києві до кінця серпня. Головні ролі виконають Наталія Ноздріна і Стас Тикунов. Режисери - Христина Сиволап, Ірина Громозда.  Оператор - Олексій Назарук, Сергій Крутько. Продюсери - Віктор Мирський, Андрій Ризванюк. Креативні продюсери - Олеся Лук'яненко, Олексій Сахалтуєв.

Нагадаємо, у квітні у Києві стартували зйомки 12-серійної кримінальної мелодрами під робочою назвою «Чуже життя», яку кінокомпанія Film.ua знімає для телеканалу «Україна».

На фото - кадр із серіалу

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду