18 травня в Києві – конференція й TV-party систем платного ТБ України

16 Травня 2016
1566
16 Травня 2016
10:20

18 травня в Києві – конференція й TV-party систем платного ТБ України

1566
18 травня в готельному комплексі «Червона калина» Асоціація правовласників та постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України та юридична фірма Jurimex проводять Конференцію систем платного ТБ України з питань перспективного регулювання діяльності у сфері платного телебачення.
18 травня в Києві – конференція й TV-party систем платного ТБ України

Конференція присвячена питанню необхідності нового регулювання у сфері медіа, зокрема й щодо діяльності провайдерів програмних послуг.

Наразі актуальним для розвитку вітчизняного ринку програмних послуг є прийняття нової редакції Закону України «Про телебачення та радіомовлення», що є зобов'язанням України перед Радою Європи. Які законотворчі нововведення пропонують у сфері регулювання аудіовізуальних послуг? Якою є позиція індустрії? Шляхи удосконалення законопроекту? На які саме незворотні зміни очікує ринок платного ТБ? Як подолати негативні явища на конкурентному ринку платного ТБ?

Ці та інші актуальні питання разом з учасниками ринку обговорюватимуть народні депутати України Григорій Шверк, Владислав Севрюков, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш, керуючий партнер юридичної фірми Jurimex Юрій Крайняк, президент компанії «Воля» Сергій Бойко, заступник шеф-редактора порталу «Детектор медіа» Мар'яна Закусило, представники АМКУ й члени робочої групи з проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги — представники галузевих індустріальних об'єднань провайдерів — Наталія Клітна, Костянтин Грицак, Ольга Чорна, Станіслав Ясиневич і Костянтин Жакун.

Після завершення Конференції партнери заходу — телеканал NewsOne, Компанії-дистриб'ютори «Сонар», «Укруніверком», «Віа Медіа», супутниковий DTH-провайдер «Viasat Україна» та телеканали виробництва Sony Pictures Television — запрошують учасників, друзів і представників сфери платного ТБ на традиційну TV-party в ресторанний комплекс «Червона калина». Музичний партнер вечірки — телеканали М2, О ТВ.

Попередню програму можна завантажити тут.

З умовами участі можна ознайомитися на офіційних сайтах організаторів. Початок реєстрації – 18 травня о 10:00 годині.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду