Film.ua продала права на показ «Руслана і Людмили» французькому дистрибутору

Film.ua продала права на показ «Руслана і Людмили» французькому дистрибутору

12 Травня 2016
2425
12 Травня 2016
13:31

Film.ua продала права на показ «Руслана і Людмили» французькому дистрибутору

2425
Кінокомпанія Film.ua Group на кіноринку Marché du Film, що проходить в рамках 69-го Міжнародного Канського кінофестивалю, уклала угоду щодо продажу прав на дистрибуцію анімаційного фільму «Руслан і Людмила» у Франції і на франкомовних територіях з компанією KLB.
Film.ua продала права на показ «Руслана і Людмили» французькому дистрибутору
Film.ua продала права на показ «Руслана і Людмили» французькому дистрибутору

Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

За словами менеджера з міжнародних продажів Film.ua Distribution Євгена Драчова, керівництво KLB вразила якість анімації вже в робочих відеоматеріалах нового анімаційного проекту української кінокомпанії. Наразі фільм знаходиться на стадії виробництва студією «Анімаград» - кінотеатральний реліз заплановано на 2019 рік.

Крім того постер проекту «Руслан і Людмила» вийшов на обкладинці першого випуску офіційного новинного щоденника Cannes Market News. The Official Daily.

Film.ua Distribution на кіноринку у Каннах (Франція) запропонує кінотеатральні проекти-хедлайнери, які знаходяться у виробництві, - «Сторожова застава» (The Stronghold) і «Руслан і Людмила» (The Stolen Princess). Також будуть представлені інші повнометражні фільми з нового каталогу дистрибуції.

«Ми вперше беремо участь на Marché du Film з власним стендом, - розповів директор Film.ua Distribution Ігор Сторчак. - Безумовно, ключові проекти цього року -«Руслан і Людмила» і «Сторожова застава». Про них ми вже заявляли на European Film Market в Берліні і Filmart в Гонконзі, обидва проекти мають величезний попит - ми переконалися, що рухаємося в правильному напрямку. У Каннах ми покажемо більше робочого відеоматеріалу за цими проектами і познайомимо ринок з повнометражним анімаційним фентезі «Мавка. Лісова пісня»- на стенді Film.ua Group вперше буде представлений постер з Мавкою, ключовим персонажем чарівної історії».

Директор з розвитку і копродукції Катерина Вишневська та продюсер Film.ua Group Єгор Олесов проведуть низку зустрічей, спрямованих на пошук партнерів для копродакшну і налагодження нових контактів.

«На Marché du Film ми плануємо не тільки представити свою повнометражну анімацію, а й підшукати анімаційні проекти для дистрибуції всіх прав в Україні. Впевнена, кожен, у кого є дитина, підтвердить, що ринок повнометражної анімації цілком живий, хороших мультфільмів в кіно багато не буває, а ці найкращі мультфільми необов'язково виробляються виключно студіями-мейджорами. Плюс на даний момент продюсерські групи Film.ua Group розробляють близько 20 проектів різних типів і жанрів.

На Marché du Film ми плануємо обговорити можливості співпраці щодо цих проектів з потенційними партнерами.  Також, і це вигідно відрізняє нас від інших продакшнів, ми пропонуємо наші сервіси закордонним виробникам. А це - повний цикл постпродакшна, адаптація та локалізація контенту, технічна підтримка мовлення телеканалів. Ми вже співпрацюємо з виробниками в Східній Європі. Впевнена, нам є чим здивувати і Захід», - сказала Катерина Вишневська.

Нагадаємо, 23-24 вересня «1+1 медіа» та Film.ua Group проведуть у Києві кінофестиваль «Де кіно». Про це повідомили генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко та співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський під час спільної прес-конференції 15 квітня.

Фото: Film.ua Group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2425
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду