Доктор Комаровський вестиме рубрику на телеканалі «Надія»

Доктор Комаровський вестиме рубрику на телеканалі «Надія»

31 Березня 2016
1314
31 Березня 2016
15:12

Доктор Комаровський вестиме рубрику на телеканалі «Надія»

1314
З 1 квітня у програмі «Ранок Надії» на телеканалі «Надія» стартують рубрики про здоров'я дітей з відомим педіатром України Євгеном Комаровським.
Доктор Комаровський вестиме рубрику на телеканалі «Надія»
Доктор Комаровський вестиме рубрику на телеканалі «Надія»

У Всесвітній День сміху доктор Комаровський розповість про користь почуття гумору у дітей.

Почуття гумору і здатність жартувати допомагає дітям знайомитися з новими друзями і комфортно відчувати себе в незнайомому отченні. Сміх піднімає настрій, знижує втому і допомагає розслабитися після напруженого дня у школі. Багато батьків цікавляться: чи є почуття гумору у дітей вродженим, або його можна виховати? Відповісти на це питання допоміг дитячий лікар вищої категорії та телеведучий Євген Комаровський.

«Дітей не вчать сміятися. Дитина на рівні інстинкту отримує від мами і тата відповідь на питання, що таке добре і що таке погано. Якщо батьки не розуміють, що таке гумор, в будинку немає місця жартам, дитина просто не зможе навчитися цьому у них», — пояснює  педіатр.

В сучасних сім'ях батьки рідше спілкуються з дітьми, частіше їх замінюють гаджети. Проводячи більше часу з планшетом, смартфоном, телевізором діти менше витрачають енергію, розучуються нормально рухатися, що призводить до ожиріння. Важливий й психологічний фактор. Батьки не можуть захистити дітей від негативного впливу, так як вони не можуть бути впевнені в тому, чого може навчити, наприклад, телевізор.

«Якщо ваші діти не посміхаються, це один із симптомів ряду психологічних хвороб. Щирий сміх — це ознака нормальної психіки, — стверджує доктор Комаровський, — дитина запам'ятовує те, що приносить їй радість і задоволення. У неї формується приклад поведінки, як треба жити. Якщо дитина щаслива у дитинстві, вона стає щасливою і коли дорослішає».

Діти наслідують те, що бачать. Тому для розвитку почуття гумору вкрай важливе оточення, в якому дитина росте.

Більше корисних фактів про особливості виховання у дитини почуття гумору дивіться на телеканалі «Надія» 1 квітня о 7:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «Надія»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду