Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV

Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV

30 Березня 2016
2516
30 Березня 2016
12:43

Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV

2516
Телеканал UBR розпочинає співпрацю з супутниковим арабомовним телеканалом UAAN.TV, який транслюється в Європі, на Близькому Сході і Африці. Частина ефіру каналу присвячена Україні.
Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV
Новини телеканалу UBR транслюватиме арабський канал UAAN.TV

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна», до якого входить телеканал UBR.

В рамках співпраці телеканал UBR надаватиме UAAN.TV новинний контент, а натомість отримуватиме для трансляції цикл культурно-мистецьких програм Music from Ukraine. Це інтерв'ю з відомими українськими виконавцями, які розповідають про свою творчість і свого глядача, про ставлення до ситуації в країні, про патріотизм і свій внесок в майбутнє України.

«Для нас дуже важливо, що канал UAAN.TV звернув увагу саме на наші випуски новин. Адже основною концепцією телеканалу UBR і є подача оперативної, об'єктивної та актуальної інформації про всі цікаві і значущі події, що відбуваються в нашій країні. Все, що можна розповісти про Україну, є в новинах UBR. Саме тому ми плануємо подальше просування і висвітлення інформації про всі сфери життєдіяльності нашої країни за допомогою співпраці з телеканалами інших країн», - зазначила генеральний продюсер телеканалу UBR Оксана Калитюк.

Нагадаємо, 8 жовтня 2015 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ЄС продакшен груп» на супутникове мовлення під логотипом UBR. Телеканал змінив власника, директора, склад редакційної ради, програмну концепцію та зафіксував у ліцензії нове візуальне зображення свого логотипа.

 Телеканал UBR входить до складу медіахолдингу «Вести Украина» (у минулому - «Мультимедіа інвест груп»), власником якого себе раніше називав Ігор Гужва, але, за даними багатьох джерел, інвестором холдингу виступав і виступає Олександр Клименко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2516
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду