Сайт інформагенції ZIK не працює зранку

Сайт інформагенції ZIK не працює зранку

29 Лютого 2016
1406
29 Лютого 2016
16:30

Сайт інформагенції ZIK не працює зранку

1406
Сайт інформаційної агенції ZIK тимчасово не працює через технічні причини – редакція не виключає хакерську атаку.
Сайт інформагенції ZIK не працює зранку
Сайт інформагенції ZIK не працює зранку

Про це повідомляється на сторінці ZIK у Facebook.

«Друзі, наш сайт тимчасово не працює. Оскільки ми публікували чимало матеріалів викривального характеру про українську еліту, не виключена хакерська атака. Ми докладаємо усіх зусиль для відновлення роботи сайту, але не припиняємо вас інформувати: про усі найважливіші події ви дізнаєтесь із наших сторінок у соціальних мережах. Вибачте за тимчасові незручності і дякуємо, що залишаєтесь із нами!», - йдеться у зверненні до читачів.

Головний редактор ІА ZIK Тетяна Вергелес повідомила виданню «Вголос» , сайт «лежить» з 7 години ранку 29 лютого. «Ми докладаємо усіх зусиль для відновлення його роботи. Про найважливіші події можна дізнатись з наших сторінок у соціальних мережах», - сказала вона.

Станом на 16.30 сайт ІА ZIK все ще не працює.

Нагадаємо, 27 лютого на телеканалі ZIK вийшов документальний фільм «Борис Нємцов. Вбивство під стінами Кремля». Показ стрічки присвячено річниці вбивства російського опозиційного політика 27 лютого 2015 року у Москві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду