Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект

Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект

16 Лютого 2016
3004
16 Лютого 2016
10:29

Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект

3004
Колишній головний редактор газети «Вести», екс-керівник однойменного медіахолдингу Ігор Гужва повідомив про запуск з 16 лютого нового власного інтернет-видання strana.ua.
Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект
Екс-головред «Вестей» Ігор Гужва запустив новий інтернет-проект

Про це він написав у своєму Facebook.

«Радий повідомити, що з сьогоднішнього дня стартує мій новий медіапроект. Інтернет-газета Страна.ua. Я і вся наша команда в режимі 24 години на добу робитимемо те, що ми вміємо найкраще - осмислювати найважливіші події та явища. Допомагати зрозуміти і структурувати навколишню дійсність. З нами буде просто, цікаво, зрозуміло. І там, де інші будуть мовчати, ми будемо писати і говорити. Мовою адекватних людей. З миром і розумом. Без істерики і ненависті.І ще. Важливо. Наш проект знаходиться на етапі розвитку. Тому особливо вітаються нові ідеї від нових людей», - написав Ігор Гужва.

Нове інтернет-видання strana.ua виходить виключно російською мовою і має чотири головних розділи – «Новости», «Статьи», «Лента соцсетей», «Видео». Серед останніх новин – ексклюзивна інформація від адвокатів екс-«беркутівців» - «Янукович готов дать показания по расстрелам на Майдане», яка не містить іншою точку зору на цю справу.

У розділі «Про нас» вказано, що «Страна.ua - інтернет-газета про життя простих і непростих людей в Україні і за її межами», а Ігор Гужва вказаний як головний редактор інтернет-газети.

«Ми вибираємо з усього масиву інформації ту, яка дійсно важлива. Намагаємося не тільки переказати факти, а й зрозуміти суть подій. Ми стежимо за владою, здійснюючи експертизу її діяльності. Ми цінуємо і розвиваємо журналістику високого жанру - репортажі, розслідування, історії. 24 години на добу ми працюємо на читача, щоб він нічого не пропустив, і йому ніколи не було з нами нудно», - заявляє редакція.

Нагадаємо, податківці підозрюють екс-керівника медіахолдингу «Вести» Ігоря Гужву в ухиленні від сплати податків на суму 17,8 млн грн. У ході слідства 1 липня 2015 року пану Гужві як керівнику ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія - колишній засновник і видавець газети «Вести») винесено повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 ККУ (ухилення від сплати податків).

29 липня 2015 року стало відомо, що головний редактор газети «Вести» і керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» Ігор Гужва, який називав себе власником газети й холдингу, залишив медіхолдинг «Вести Украина», продавши свою частку, і звільнився з посади головного редактора газети. В офіційній заяві холдингу йдеться, що Ігор Гужва прийняв рішення припинити роботу в «Вести Украина» і продав свою частку корпоративних прав в медіахолдингу.

 

Фото – «РБК Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3004
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду