Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

28 Січня 2016
1039
28 Січня 2016
12:58

Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

1039
Телеканал Ukraine Today (входить до групи «1+1 медіа») планує поступово переформатувати своє розповсюдження на IPTV-мережі. Про це під час прес-конференції каналу, яка відбулася 27 січня,повідомила його генеральний продюсер Тетяна Пушнова.
Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах
Ukraine Today сфокусується на розвитку дистрибуції в IPTV-мережах

Наразі обсяг дистрибуції телеканалу Ukraine Todayза підсумками 2015 року перевищив 17 млн домогосподарств у Європі та США при середній ціні 1 цент за абонента. UkraineToday присутній у мережах ТБ-операторів (у кабельних, IPTV-мережах та на супутнику) низки країн Європи (зокрема, у Великобританії, Німеччині, Італії, Іспанії тощо) та США (у Вашингтоні), що у 2015 році коштувало йому $356 тис. Переформатування на розповсюдження в IPTV-операторів дозволить зекономити кошти та завдяки цьому розширити покриття за рахунок абонентів США, Канади, Ізраїлю.

Крім цього, контент каналу доступний в інтернеті. Веб-аудиторія Ukraine Today у 2015 році – це 2,5 млн відвідувачів сайту телеканалу, 8,5 млн переглядів новин, понад 120 тис. підписників у соцмережах та 10 млн переглядів відео на YouTube.

Сьогодні UkraineToday мовить на супутнику Hotbird, що, за словами пані Пушнової, обходиться йому «щонайменше в 300 тис. євро на рік». Бюджет телеканалу у 2016 році зменшився вдвічі в доларовому еквіваленті порівняно з 2015 роком і є «значно меншим за 110 млн грн.», передбачених у Держбюджеті-2016 на державний канал іномовлення UATV. Економія досягається за рахунок належності UkraineToday до великого телехолдингу, який бере на себе частину адміністративних та виробничих витрат. У редакції Ukraine Today працюють 16 осіб.

Минулого року телеканал створив громадську організацію та наразі активно фандрейзить кошти на запуск нових телепрограм. Зокрема, в 2016 році за підтримки Єврокомісії почне виходити програма Business Insight. Її автор – викладач бізнес-дисциплін у Києво-Могилянській академії та бізнес-школі НаУКМА Михайло Винницький. Програма створюватиметься у співробітництві з департаментом журналістських розслідувань каналу «1+1» і, зокрема, його креативним продюсером Олександром Дубинським.

Також наразі канал шукає фінансової підтримки на запуск програми про реформи в Україні Reform Watch. Програма налічуватиме 16 епізодів, вартість кожного - $40 тис.

Нагадаємо, Ukraine Today - мультиплатформний телеканал для міжнародної аудиторії, презентований у серпні 2014 року, який веде цілодобове інформаційне мовлення англійською мовою.

У жовтні 2015 року Ukraine Today запустив ток-шоу ViewPoint, присвячене поточним подіям в Україні та Східній Європі.

З січня 2016 року посаду шеф-редактора Ukraine Today обіймає Юлія Соцька.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1039
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду