16-17 жовтня - хакатон фестивалю «Молодість»

12 Жовтня 2015
2097
12 Жовтня 2015
14:35

16-17 жовтня - хакатон фестивалю «Молодість»

2097
16-17 жовтня - хакатон фестивалю «Молодість»

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» змінив стиль візуалізації і змінює стиль подачі себе. Фестиваль хоче представити це в новій формі медійного проекту, який буде висвітлювати не тільки діяльність фестивалю, але й стане повноцінним ресурсом про кіноіндустрію з особливим акцентом на українське кіно.

 

Фестиваль запрошує всіх охочих приєднатися до процесу створення проекту у формі хакатону - можливості за 24 години отримати максимум якісних напрацювань, реалістичних ідей і сучасних моделей.

 

«Хакатон стане повноцінним майданчиком для розвитку власного медійного стартапу у співпраці з "Молодістю". Він допоможе оцінити свої сили і конкурентність, отримати консультації від фахівців медіа-ринку та перевірити себе на міцність. "Молодість" надає підтримку у вигляді фінансування проекту у розмірі 25000 грн і власні майданчики для початкової реалізації, а учасники - можливість створення та розвитку власного проекту. Брак якісного контенту в нових, прийнятних для сучасного світу діджитал-формах на цю тематику власне і спонукав нас до проведення цього хакатону», - повідомляє прес-служба фестивалю.

 

«Молодість» не обмежує учасників у їхньому виборі, шукає нові форми комунікації та взаємодії як з глядачем, так і з читачем.

 

Для всіх охочих узяти участь у хакатоні обов'язковою умовою є наявність заздалегідь сформованої команди з профільних фахівців (пріоритетні напрямки: дизайнери, креативники, IT-спеціалісти, копірайтери, журналісти, кінокритики, маркетологи, а також певних напрацювань за тематикою хакатону, оскільки журі по закінченні буде оцінювати не тільки концепцію проекту, а й готові прототипи.

 

Докладніше з регламентом проведення хакатону можна ознайомитися тут.

 

Щоб узяти участь, необхідно заповнити реєстраційну форму.

 

Дати проведення: 16-17 жовтня.

 

Місце проведення: Film.ua, Закревського 22.

 

Участь у хакатоні - безкоштовна.

 

Таймінг заходу:

 

16 жовтня:

15.00 - збір учасників, реєстрація;

16.00 - вступне слово, інструктаж;

16.30 - початок роботи над проектами;

22.00 - проміжні підсумки, індивідуальна консультація команд.

 

17 жовтня:

10.00 - друга індивідуальна консультація

15.00 - презентація проектів

16.00 - нагородження

16.20 - закриття

 

Призи:

1 місце - можливість реалізації проекту на базі медіа-майданчиків «Молодості» (Facebook, сайт), акредитації на фестиваль, грошовий приз у розмірі 25 тис грн. на розвиток проекту;

 

2 місце - акредитації на фестиваль, сувенірна продукція;

 

3 місце - сувенірна продукція.

 

На території місця проведення необхідно перебувати 24 години. Учасники забезпечуються харчуванням, обладнаними місцями для роботи, високошвидкісним доступом в інтернет.

 

Усі питання - за адресою molodist.info@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2097
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду