«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV

«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV

6 Жовтня 2015
2288
6 Жовтня 2015
18:28

«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV

2288
«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV
«ВВС Україна» співпрацюватиме з каналом ICTV

Щопонеділка та щосереди у вечірньому випуску програмі «Факти» телеканалу ICTV подаватимуться студії та матеріали журналістів «ВВС Україна», які працюють у Лондоні (Великобританія).  Про це повідомляє прес-служба «BBC Україна».

 

У вечірньому праймі подаватимуться «репортажі та аналіз ключових міжнародних подій та історій, що сталися протягом дня і які знаходять відгук серед української аудиторії».

 

У понеділок, 5 жовтня, під час першого телевізійного зв'язку між New Broadcasting House ВВС у Лондоні та студіями ICTV в Києві кореспондент ВВС Україна Андрій Кравець розповів про розвиток подій довкола ситуації в Сирії.

 

Редактор ВВС Україна Ніна Кур'ята вважає, що така співпраця «допоможе українській аудиторії краще розуміти світ». Також вона додала: «Аналіз від наших кореспондентів також познайомить нову аудиторію з матеріалами ВВС Україна, які можна знайти на веб-сайті bbc.ua».

 

Головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк відзначила, що редакція «Фактів» окрім матеріалів на політичну тематику сподівається співпрацювати і щодо тем соціального характеру. «Адже для нас важливі цінності розвиненого суспільства, i як воно працює у Британії, цікаво нашому глядачеві», - прокоментувала вона.

 

«BBC Україна» - частина Всесвітньої служби ВВС.  

 

Нагадаємо, починаючи з вересня, у програмі «Факти тижня» на телеканалі ICTV виходять спеціальні репортажі на актуальну для України тематику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2288
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду