На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»

На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»

6 Жовтня 2015
3677
6 Жовтня 2015
16:05

На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»

3677
На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»
На «Інтері» стартує пригодницький серіал Star Media «Культ»

У понеділок, 12 жовтня, на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра 12-серійної пригодницької драми «Культ» виробництва українсько-російської кінокомпанії  Star Media. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Стрічка вийде в ефірі о 21.00.

 

За сюжетом це історія про молодих людей, які потрапили в загадкову секту, і про батькі, що заради порятунку своїх дітей кидаються на край світу. У головних ролях - Валерій Ніколаєв, Тетяна Арнтгольц, Дмитро Мар'янов, Костянтин Крюков, Артур Сопельник.

 

«Серіал розповідає про молодих хлопців, які йдуть у секту з сімей, де не все гаразд. Родичі хочуть їх повернути, тому наймають людину, яка може вирішити проблему силою. Але він змушує героїв повернутися один до одного і усвідомити, що потрібно, насамперед, знайти причину, з якої діти не хочуть повертатися в сім'ю», - розповів режисер серіалу Олег Фесенко.

 

Роль лідера секти «Моментум» виконує Костянтин Крюков. «Тема сект сама по собі дуже цікава. Я прочитав книгу "Антологія сект". Там описано багато подібних прикладів і, що було цікаво мені, їхні лідери. Прочитавши багато всього про "вчителів", я зрозумів - це бізнес. Причому бізнес найчастіше не чистий і не благородний. Принаймні, мій герой Едуард веде саме таку гру», - сказав актор.

 

Акторці Тетяні Арнтгольц дісталася роль матері, сини якої потрапили секту. «Моя героїня Надія - сильна жінка, бізнесвумен, тягне на собі всю сім'ю, виконує функції чоловіка. А її чоловік (якого грає Дмитро Мар'янов) - інфантильний вчений, професор біології та хімії, який обіцяє «ось-ось» зробити важливе відкриття. Він відсторонений від проблем родини. Але до кінця історії сильна жінка стає слабкою, такою, якою була багато років тому...», - розказала актриса.

 

 

 Серіал знімався на Кубі

 

Основна частина зйомок серіалу «Культ» проходила на Кубі. В столиці країни Гавані та її околицях протягом трьох місяців знімальна група відтворювала вигадану країну Вендора, де відбувається дія картини.

 

Творці серіалу обіцяють, що в новому серіалі будуть стрільба, погоні, кохання, зради, дружба.

 

Кінокомпанія Star Media зняла стрічку у 2014 році.  Автор сценарію: Ігор Торотько, Віталій Ващенко, Юрій Бобер. Режисер-постановник: Олег Фесенко. Оператор-постановник: Арунас Баразнаускас. Художник-постановник: Денис Биков.  Виконавчий продюсер: Кирило Бурдихін. Продюсер: Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, у понеділок, 5 жовтня о 21.00 на «Інтері» відбулася прем'єра 12-серійної мелодрами «Червона королева». Виробник мелодрами - Film.ua і Shpil. Сюжет засновано на фактах біографії відомої радянської манекенниці Регіни Збарської, яку називали «радянською Софі Лорен» і «найкрасивішою зброєю Кремля».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду