Divan.TV домовився про трансляцію преміум-каналів від Viasat

Divan.TV домовився про трансляцію преміум-каналів від Viasat

2 Жовтня 2015
1765
2 Жовтня 2015
10:39

Divan.TV домовився про трансляцію преміум-каналів від Viasat

1765
Divan.TV домовився про трансляцію преміум-каналів від Viasat
Divan.TV домовився про трансляцію преміум-каналів від Viasat

ТОВ «Віасат Україна» і ТОВ «Диван.ТВ» підписали ще один договір, згідно з яким ОТТ-провайдер отримав право транслювати всі 11 каналів групи Viasat на всіх пристроях. Про це повідомляє прес-служба ОТТ-сервісу Divan.TV.

 

Раніше в пакетах Divan.TV були присутні дев'ять каналів групи Viasat: TV1000, TV1000 Action, «TV1000 Русское кино», TV1000 Comedy SD/HD, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Sport SD/HD, Viasat Nature/History HD. Тепер до них додаються два преміальні кіноканали в HD якості: TV1000 Megahit HD і TV1000 Premium HD.

 

Із жовтня TV1000 Megahit HD і TV1000 Premium HD будуть доступні у новому тарифному плані Viasat Premium разом з усіма іншими каналами Viasat і TV1000 на всіх пристроях (Smart TV / медіаплеєр / планшет / смартфон / ПК).

 

Як писала «Детектор медіа», з 1 жовтня преміум-канали TV1000 Premium HD і TV1000 Megahit HD увійшли до нового пакету Viasat Premium іншого українського ОТТ-сервісу - Megogo.

 

Нагадаємо, 17 вересня в компанії Divan.tv було проведено обшук, під час якого слідчі вилучили два сервери та 18 ноутбуків, унаслідок чого було паралізовано роботу офісу Divan.tv та частково обмежено роботу сервісу Divan.tv (припинено трансляцію 50 каналів із 200).

 

Обшук було проведено в межах кримінального провадження, відкритого за заявою заступника голови Української антипіратської асоціації Ігоря Михайлова. Заявник звинуватив сервіс Divan.tv в незаконній трансляції фільмів, правовласниками яких є американські мейджори - члени MPA, інтереси яких він представляє: Disney Enterprises Inc., Paramount Pictures Corporation, Warner Bros. Entertainment Inc., Twentieth Century Fox Film Corporation. Збитки кожного з правовласників представник оцінив у майже 959 тис. грн.

 

Divan.tv оскаржує дії правоохоронців і вилучення техніки. А також вважає, що не має відповідати за можливі порушення авторських і суміжних прав телеканалом «HD кино 100», який він ретранслює на підставі договору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду