Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай

Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай

28 Вересня 2015
2735
28 Вересня 2015
12:32

Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай

2735
Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай
Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай

Український анімаційний серіал «Ескімоска» продано в Китай. Права на показ мультсеріалу в Китаї придбала компанія Huashi TV - один з найбільших дистрибуторів digital-прав на території Китайської Народної Республіки. Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

 

«У вересні компанія Film.ua Distibution уклала договір з компанією Huashi TV про продаж всіх сезонів анімаційного серіалу «Ескімоска: Пригоди в далекій Арктиці» для показу в Китайській Народній Республіці. Це безпрецедентна подія, адже "Ескімоска" - перший анімаційний український серіал, який будуть показувати на території КНР», - йдеться у повідомленні для ЗМІ.

 

Виробник «Ескімоски» - українська анімаційна студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group. Серіал налічує чотири сезони по 26 випусків у кожному. За сюжетом, це «добра і зворушлива історія для найменших глядачів про пригоди допитливої ​​дівчинки Ескімоски і її друзів. Герої спілкуються на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків».



Команда Animagrad створює проекти у форматах 2D і 3D. При цьому основним завданням є максимальна реалізація творчого потенціалу з використанням найновіших і ефективних технологій анімаційного виробництва.

 

У планах Animagrad створення ряду повнометражних анімаційних проектів для міжнародного ринку.

 

Нагадаємо, в Україні перші три сезони «Ескімоски» транслював канал «1+1». Читайте матеріал «Детектор медіа», як створювалася «Ескімоска».

 

З «Ескімоскою» Animagrad отримав великий досвід у міжнародній дистрибуції анімаційного контенту. Окрім Китаю, мультсеріал було продано на території Індонезії, Шрі-Ланки, Канади, США, Казахстану, Литви та Росії.

 

Найближчим часом Animagrad планує приступити до роботи над серіалом «Тікі». Ця історія про пригоди маленької дівчинки для широкої аудиторії. Всього планується чотири сезони, у кожному з яких буде 26 епізодів.

 

Крім того, студія працює над серіалом «Елементарія», де кожен з чотирьох головних героїв втілює одну з природних стихій: вода, вогонь, земля і повітря.

 

У роботі продакшена -  пакет повнометражних мультфільмів і лінійка анімаційних серіалів. До 2019 року планується випустити в прокат три повнометражні мультфільми: «Руслан і Людмила» (2016-2017 рік), «Мавка. Лісова пісня» (2017-2018 рік) і «Снігова республіка» (2018-2019 рік). У розробці в Animagrad ще кілька анімаційних повнометражних проектів: «Роксолана», «Робінзон» і «Легенди Трипілля».

 

«Детектор медіа»

Кадр із мульсеріалу «Ескімоска» надано Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду