Megogo покаже новий серіал «Гравець» на наступний день після прем’єри в США

Megogo покаже новий серіал «Гравець» на наступний день після прем’єри в США

25 Вересня 2015
2719
25 Вересня 2015
12:50

Megogo покаже новий серіал «Гравець» на наступний день після прем’єри в США

2719
Megogo покаже новий серіал «Гравець» на наступний день після прем’єри в США
Megogo покаже новий серіал «Гравець» на наступний день після прем’єри в США

З 25 вересня онлайн-кінотеатр Megogo покаже прем'єру американського серіалу в жанрі детективного трилера «Гравець» (The Player). Українські користувачі побачать першу серію вже через 24 години після її виходу на американському телеканалі NBC. Про це повідомляє прес-служба сервісу Megogo.

 

У межах співпраці між Sony Pictures Television і Megogo сторони домовилися про новий формат трансляції, йдеться в повідомленні. Кожна нова серія буде доступна безкоштовно протягом 14 днів. При цьому в користувача залишається можливість купити серіал назавжди (за EST-моделлю) і дивитися всі попередні та нові серії по мірі їх появи на сервісі, але вже у Full HD-якості. Серіал буде доступний на всіх платформах, включаючи веб-версію сервісу і в додатках Megogo для Smart TV, телевізійних приставок і мобільних пристроїв.

 

«Багато в чому це прецедент. В Україні вперше слідом за ефіром у США буде доступний на онлайн-платформі багатообіцяючий серіал, який встиг нашуміти ще до його виходу. Безсумнівно, користувачі позитивно оцінять подібний підхід і в майбутньому для нас це стане звичною моделлю показу новітніх серіалів», - заявив директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

 

На сервісі Megogo серіал «Гравець» буде дубльовано російською мовою, оскільки він демонструватиметься на аудиторію 11 країн пострадянського простору, де працює сервіс. Готовий дубльований продукт Megogo отримує безпосередньо від правовласника - Sony Pictures Television. «Наскільки відомо, дубляж для них виконує cyrillica.org», - уточнили ТК у прес-службі Megogo.

 

У США заплановано до виходу 13 епізодів серіалу «Гравець». Виконавчим продюсером став Джон Деніс, який продюсував серіал «Чорний список» (The Blacklist). У головних ролях - Веслі Снайпс і Філіп Вінчестер. За сюжетом головний герой - колишній офіцер розвідки - стає свідком убивства власної дружини, обставини якого змушують Алекса вступити в ризиковані перегони не на життя, а на смерть, де всі учасники - небезпечні злочинці.

 

Нагадаємо, Megogo - українська онлайн-відеоплатформа, яка запустилася з листопада 2011 року в 15 країнах пострадянського простору. На ресурсі розміщується як платний, так і безкоштовний відеоконтент. Наприкінці 2014 року Megogo запустив сервіс платного OTT-телебачення Megogo TV. У пакеті присутні понад 100 українських і зарубіжних телеканалів, у тому числі 13 фільмових інтерактивних каналів Megogo.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду