Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників

Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників

21 Вересня 2015
2552
21 Вересня 2015
13:54

Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників

2552
Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників
Канал «Україна» створив медіашколу для підвищення кваліфікації своїх працівників

З 21 вересня канал «Україна» запустив проект «Медіа Майстерня», призначений для розвитку та підвищення рівня професійної підготовки співробітників холдингу «Медіа Група Україна». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У прес-службі зазначили, що це перша безкоштовна медіашкола в Україні. Проект включає в себе курси тренінгів за трьома напрямками: «журналістика телевізійних новин», «операторська і режисерська майстерність», «редакторське та сценарне мистецтво».

 

Спочатку відвідувати майстер-класи «Медіа Майстерні» зможуть охочі співробітники «Медіа Група Україна», а пізніше проект планують відкрити для всіх, хто прагне пов'язати своє життя з телебаченням.

 

«Для каналу «Україна» і «Медіа Групи Україна» розвиток і професійне зростання співробітників завжди були одним з пріоритетних напрямків роботи. «Медіа Майстерня» - це унікальний майданчик, де майстри своєї справи будуть ділитися досвідом і знаннями спочатку зі співробітниками холдингу, а після і з усіма бажаючими отримати поглиблені навички роботи в телевізійній сфері і почати працювати на одному з провідних каналів країни», - сказала директор з персоналу Ірина Воронова.

 

Слухачі кожного курсу пройдуть від 9 до 17 майстер-класів з обраної спеціальності, котрі проходитимуть раз на місяць. Тренерами «Медіа Майстерні» стали співробітники каналу «Україна», які попередньо пройшли серію спеціально розроблених майстер-класів «Професія медіатренер».

 

Майстер-класи відбуватимуться у форматі серії коротких насичених тренінгів. Таку форму навчання обрали через те, що вона дозволяє передати не тільки теоретичні знання та особисті напрацювання майстра, але й дає можливість кожному учаснику в інтерактивній ігровій формі випробувати отриману теорію на практиці.

 

«Ключові співробітники департаменту інформаційного мовлення активно підключилися до процесу створення «Медіа Майстерні». Багато хто з них стали медіа-тренерами проекту і вже цієї осені будуть ділитися професійними секретами зі своїми колегами по холдингу», - анонсує головний редактор каналу «Україна» Юрій Сугак.

 

Нагадаємо, у серпні телеканал «Україна» запрошував на кастинг акторів і телеведучих всіх, у кого є досвід роботи в кіно або на ТБ, а також тих, хто хоче реалізувати свій творчий потенціал і підкорити серця телеглядачів. Щоб взяти участь у кастингу, треба заповнити анкету учасника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2552
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fidget
3137 дн. тому
Я знаю, что в Запорожье второй или третий год работает медиашкола на базе регионального телеканала TV5. так что не первая. Возможно, первая во всеукраинском масштабе?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду