Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK

Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK

18 Вересня 2015
3944
18 Вересня 2015
13:11

Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK

3944
Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK
Віталій Докаленко став медіадиректором ZIK

Віталій Докаленко призначений на посаду медіадиректора медіахолдингу ZIK. Про це повідомили «Детектор медіа» у прес-службі холдингу.

 

Свого часу Віталій Докаленко був генпродюсером телеканалу СІТІ, керував телеканалом «Тоніс», був президентом Національної  телекомпанії України, генеральним продюсером продакшну групи каналів «1+1», працював головним режисером Нового каналу, очолював продакшн проектів «Пекельна кухня» та «На ножах» на «1+1».

 

Генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич відзначає великий досвід  та професійність новопризначеного медіадиректора. «Важко переоцінити майстерність Віталія і знання усіх тонкощів функціонування телепростору країни. При нашому першому знайомстві відразу стало зрозуміло, що менеджер такого формату - ідеальна кандидатура для медіа-холдингу, зокрема телеканалу ZIK, виробництво якого тільки набирає обертів і виходить на зовсім інші горизонти», - сказав він.

 

Після призначення Віталій Докаленко повідомив про завдання, яким перед ним поставлені. «Переді мною стоїть завдання - виведення телеканалу ZIK на новий рівень, підтягнення нинішніх проектів до однакового якісного показника і запуск нових програм», - сказав він.

 

Як писала «Детектор медіа»,  у липні генеральним директором медіахолдингу ZIK cтав Ігор Туркевич, який до цього обіймав посаду заступника головного керівника медіа-структури Ігоря Дедишина. У серпні заступником генерального директора медіахолдингу ZIK було призначено Вадима Зака, який до цього обіймав посаду виконавчого продюсера телеканалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3944
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прокурор
3106 дн. тому
Ця Іуда і крадій тепер буде осваювати бюджет нового інвестора. Тут ще не крав.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду