На ZIK стартує програма «LifeКод: Данило Яневський»

На ZIK стартує програма «LifeКод: Данило Яневський»

16 Вересня 2015
4051
16 Вересня 2015
18:40

На ZIK стартує програма «LifeКод: Данило Яневський»

4051
На ZIK стартує програма «LifeКод: Данило Яневський»
На ZIK стартує програма «LifeКод: Данило Яневський»

У п'ятницю, 18 вересня, на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра політичного проекту «LifeКод: Данило Яневський». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 22.00. Ведучий і автор програми - Данило Яневський.

 

У програмі «LifeКод» телеканал пропонує інший погляд на українську політику. «Це програма, котра висвітлює не точку зору чиновників/олігархів/охлократів, а погляди громадян України всіх національностей і віросповідань. Це авторське шоу з елементами «троллінгу» народних обранців, демагогів і блазнів України та зарубіжжя. Це програма, яка замінює втовкмачений у свідомість аудиторії «код смерті» (#геноцид, #жертва, #рабство, #Чорнобиль і т. д.) на «код життя» нації (#перемога, #досягнення, #внесок, #рекорд і т. д.)», - анонсує Данило Яневський.

 

Визначальна думка, яку нестиме програма «LifeКод: Данило Яневський», - Україну формують свідомі громадяни, вони як носії нового бачення здатні розворушити суспільство та змінити його.

 

«Що для Вас значить - бути українцем? Незмінне питання, яким завершуватиметься спілкування Данила Яневського з кожним запрошеним гостем студії програми - представником так званого "третього сектору": волонтером, громадським діячем, популярним блогером чи письменником. Переконаний, відповіді будуть найрізноманітнішими. Проте точно знаю, кардинально вони не відрізнятимуться в одному - в небайдужій життєвій позиції. І це принциповий момент на сьогодні. Тому "LifeКод" для нас надважливий як пропозиція шляху вирішення наших проблем та альтернативного бачення завтрашнього дня країни», -  сказав заступник генерального директора медіа-холдингу ZIK Вадим Зак.

 

Нагадаємо, 16 вересня на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра нової суспільно-політичної програми «Рада 8.0». Програма вийде в ефірі о 23.00. Концепція нового суспільно-політичного проекту - про політику з гумором, місцями з сарказмом. Керівник і ведучий програми - Данило Мокрик

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду