Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці

Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці

9 Вересня 2015
2099
9 Вересня 2015
14:21

Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці

2099
Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці
Ukraine Today висвітлює Економічний Форум в польській Криниці

Телеканал іномовлення Ukraine Today виступив одним із основних медіа-партнерів 25-го Економічного Форуму в Криниці (Польща), який називають Східноєвропейським Давосом. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Економічний Форум в Криниці - один із найважливіших заходів Східної Європи, котрий щороку відвідує понад 3000 гостей і експертів з усього світу.

 

8 вересня Ukraine Today в рамках медіа партнерства відкрив корпункт на основній локації форуму. Журналісти будуть висвітлювати основні події та дебати, де одною з основних тем в 2015 році стало українське питання. Окрім того глядачі Ukraine Today побачать ексклюзивні інтерв'ю з найважливішими гостями 25-го форуму в Криниці.

 

Крім того директора зі стратегічної комунікації Ukraine Today Ладу Рослицьку запросили до участі у дискусії про зв'язок між безпекою та свободою інформації в цифровій ері. Увага була сконцентрована на можливості використання цифрових технологій в мирних цілях, а не зловживання ними для отримання геополітичної переваги.

 

В рамках 25-го Економічного Форуму, котрий триватиме в Криниці до 10 вересня, також будуть обговорені питання міжнародної безпеки, розвитку економіки Європи, газові питання, феномен гібридної війни, використання м'якої сили та багато іншого.

 

Нагадаємо, з 4 травня український англомовний новинний телеканал Ukraine Today (група «1+1 медіа») розширив кабельне покриття у Європі запуском у Німеччині. Ukraine Today доступний у основному кабельному пакеті провідного провайдера Німеччини Unitymedia, що є власністю Liberty Global. В червні телеканал Ukraine Today повідомив, що запускається відразу в двох європейських країнах - Нідерландах і Бельгії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду