Ігор Пупков став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН

Ігор Пупков став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН

7 Вересня 2015
5183
7 Вересня 2015
16:25

Ігор Пупков став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН

5183
Ігор Пупков став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН
Ігор Пупков став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН

Відсьогодні, 7 вересня, програму «Свідок» на каналі НТН вестиме Ігор Пупков. Про це повідомляє дирекція промо та PR телеканалу.

 

Щоденна програма «Свідок» позиціонує себе як «найрезонансніші випуски новин України та світу». Кореспонденти проекту висвітлюють резонансні події  та проводять журналістські розслідування.

 

Ігор Пупков вестиме вечірні випуски програми - о 19.00 та о 21.30 по черзі з Олександром Бондарчуком.

 

«"Свідок" - абсолютно новий і інший формат для мене: складний, але життєвий. Основне завдання - не тільки дати глядачеві реальну інформацію про те, що відбувається. Це розслідування і аналіз того, що передує події, яким може бути його продовження. Я вважаю, що це допоможе багатьом українцям розібратися у власних складних ситуаціях. Або уникнути їх», - коментує телеведучий.

 

Ігор Пупков працює на телебаченні з 1998 року. З жовтня 2003-го був ведучим «Подробиць» на «Інтері», з травня 2007-го - ведучим новин на ТРК «Київ». З березня 2009-го  - ведучий інформаційної програми на телеканалі «Сіті». До приходу на НТН Ігор Пупков працював в інформаційній службі каналу БТБ, а згодом на каналі UBR, де з листопада 2013 року був ведучим новин разом з Людмилою Добровольською.

 

«Детектор медіа»

Фото надане дирекцією промо та PR телеканалу НТН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду