Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн

Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн

3 Вересня 2015
4368
3 Вересня 2015
20:10

Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн

4368
Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн
Креативний продюсер «Голосу країни» Олег Боднарчук залишив «1+1» продакшн

Режисер і креативний продюсер проектів каналу «1+1» Олег Боднарчук прийняв рішення залишити компанію «1+1 продакшн». Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

В «1+1 продакшн» він пропрацював два роки. За цей час були реалізовані «Голос країни. Перезавантаження», документально-музичний фільм про Тіну Кароль «Сила любові та голосу», «Голос. Діти - 2» і «Голос країни - 5», над якими пан Боднарчук працював у якості креативного продюсера та режисера.

 

«Причина мого уходу з 1+1 насправді криється в мені самому. Я ніколи довго не сидів на одному місці. Кожний проект - це як школа, у ньому є нові знання: специфіка виробництва, певний ухил у якусь зі сфер творчості. Але школу треба колись закінчувати, отримувати диплом і йти вчитися далі», - згодом пояснив він у Facebook мотиви свого рішення.

 

До «1+1 продакшн» Олег Боднарчук працював над шоу перевтілень «Шоумастгоуон» на Новому каналі, «Один в один» у Росії і «Як дві краплі» на каналі «Україна». Усі вони є адаптацією іспанського формату Your Face Sounds Familiar.

 

За його словами школа «Голосу країни» - наймузичніша з усіх музичних. «Я з таким захватом вивчав усі тонкощі створення вокальних творів... Скільки було цікавих інтерпретацій забутих пісень, багато з яких знайшли нове життя. Ми розбирали артиста на частини разом з піснею та клеїли з усього цього один цілий єдиний твір. Скільки нових інструментів у руках з'явилося в мене як у режисера...» - розповів він про свій досвід на «1+1».

 

Нагадаємо, що влітку 2015 року Олег Боднарчук поставив номер для танцювальної пари в шоу America's Got Talent. Цей номер викликав фурор серед глядачів і суддів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду