Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні

Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні

1 Вересня 2015
1798
1 Вересня 2015
11:44

Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні

1798
Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні
Ранкове шоу на ZIK з’явиться навесні

Телеканал ZIK планує запустити ранкове шоу навесні. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Данило Нікуленко.

 

Попередній гендиректор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов рік тому анонсував запуск блоку ранкового мовлення в лютому 2015 року з нової київської студії. Однак цього не сталося.

 

Нове керівництво каналу теж планує ранкове шоу, але в іншому форматі.

 

«Природно, що в попереднього керівництва було власне бачення щодо вранішнього прайму. У нас - воно своє. Це має бути максимально конструктивне і бадьоре ранкове шоу. «Для мене ранок завжди добрий», - люблю повторювати. Людей треба налаштовувати на конструктив зранку. Тож таке ранкове шоу з'явиться обов'язково на ZIKy. Навесні», - повідомив пан Нікуленко.

 

Нагадаємо, що цієї осені телеканал ZIK представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник».

 

Невдовзі київська студія телеканалу ZIK має переїхати до нового офісу в Міжнародному центрі культури та мистецтв «Жовтневий палац».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду