«Дизель Студіо» знімає скетч-шоу «На трьох» для каналу ICTV

«Дизель Студіо» знімає скетч-шоу «На трьох» для каналу ICTV

26 Серпня 2015
3269
26 Серпня 2015
12:16

«Дизель Студіо» знімає скетч-шоу «На трьох» для каналу ICTV

3269
«Дизель Студіо» знімає скетч-шоу «На трьох» для каналу ICTV
«Дизель Студіо» знімає скетч-шоу «На трьох» для каналу ICTV

Стартували  зйомки нового скетч-шоу «На трьох» від «Дизель Студіо». Всього буде знято 24 випуски на замовлення телеканалу ICTV, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Над написанням скетч-шоу «На трьох» працювала команда авторів «Дизель Студіо», які мають досвід роботи у гумористичних проектах.

 

«У скетч-шоу «На трьох» є всього три правила: ніякої політики, в кадрі тільки три актори і це повинно бути дуже-дуже смішно. А в іншому обмежень немає, головне - гумор. Відбір був жорстким, редактура у нас прискіплива, але з величезним досвідом. А зараз, коли почалися зйомки скетч-шоу, автори розпочали написання нових концертів «Дизель-шоу», які будуть ще смішніші і цікавіші, ніж весняні прем'єри, які так сподобались глядачам», - сказав автор Михайло Шинкаренко.

 

В новому проекті Ззнімаються всі актори проекту «Дизель-шоу» - Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Олександр Бережок, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Євген Сморигін та Олег Іваниця.

 

«Наші герої дуже впізнавані - це ваші друзі, сусіди, лікар із поліклініки, туристи, даішники і міліціонери. Офісному планктону теж дістанеться порція гумору. Кожен скетч - це дуже смішна історія з життя. Намагаємося робити все дуже реалістично. Пробні скетчі, викладені в мережу, викликали не тільки інтерес глядачів (переглядів понад мільйон), але і масу питань - "Що це за фільм? Де його завантажити?". Тішіть така реакція. Чудово, що підібралася хороша команда. На знімальному майданчику сміємося постійно. Упевнений, глядачі біля екранів теж від душі повеселяться», -  сказав фронтмен «Дизель-шоу» Єгор Крутоголов.

 

Над проектом працюють два режисери - Євгенія Євтушенко і Олександр Тименко. Технічною частиною зйомок займається Сергій Кравець.

 

«Мені подобається гумор "Дизелів". Весною ми успішно зняли два випуски "Дизель-шоу" - нове слово в українському гуморі, і, коли хлопці запропонували взяти участь у наступному проекті, вся наша команда із задоволенням погодилася. Упевнений, попереду у нас із "Дизель Студіо" ще багато проектів», - сказав виконавчий продюсер Сергій Кравець.

 

Нагадаємо, у липні телеканал  ICTV окрім детективних серіалів активніше пропонуватиме глядачам комедії. Про це «Телекртиці» повідомив директор-президент ICTV Олександр Богуцький. «Ми канал з почуттям гумору, і тому плануємо зайти на територію комедії. Це практичний крок каналу у розширенні програмної концепції. В цьому жанрі будуть представлені концерти Банди Дизель, а також чотири художні історії. Вже написані перші сценарії, і скоро ми розіб'ємо тарілки на старті перших зйомок», - зазначив пан Богуцький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду