Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився

Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився

26 Серпня 2015
3735
26 Серпня 2015
15:41

Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився

3735
Тема – «Підготовка до старту цілодобового мовлення "Громадського радіо" на власних ефірних частотах»
Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився
Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився

26 серпня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участі головного редактора «Громадського радіо» Кирила Лукеренка та голови правління ГО «Громадське радіо» Олександра Бузюка на тему: «Підготовка до старту цілодобового мовлення "Громадського радіо" на власних ефірних частотах».

 

До обговорення пропонувалися питання: на яку аудиторію працюватиме «Громадське радіо» у власному ефірі; чи планується розширення штату редакції; якими новими проектами «Громадське радіо» планує завойовувати довіру аудиторії та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».

 

Біографічна довідка:

 

Кирило Лукеренко отримав диплом журналіста у Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка у 1993 році. Але на цьому навчання не припинив. 1995 року навчався за програмою професійного розвитку в Університеті Південної Кароліни (США). Згодом став магістром політології (Центрально-Європейський Університет в Будапешті), та магістром міжнародних відносин (Лондонська Школа Економіки). У роки навчання проходив практику на «Радіо Свобода» у Празі та на «Голосі Америки» у Вашингтоні.

 

Був власним кореспондентом газет «ВВ» в Лондоні та «День» в Будапешті, висвітлював події в Україні, Білорусі та Молдові для інформаційної агенції Deutsche Presse-Agentur. Автор документальних серіалів «Забута державність» (1993) і «Таємниці України» (2006).

 

У різні роки працював продюсером і спецкореспондентом Української служби Бі-Бі-Сі у Лондоні і Києві, шеф-редактором служби новин «Нового каналу», редактором випуску «Подробностей» на «Інтері». Вів програму «Агенти впливу» на телеканалі НТН. Кілька місяців був редактором програми на каналі ТВі (до зміни власника 2013 року).

 

Нетривалий час працював у сфері зв'язків із громадськістю (преc-секретар партії «Фронт змін» та керівник PR-напрямку бієнале ARSENALE-201).

 

З літа 2013 року - головний редактор «Громадського радіо». Також має пряме відношення до пошуку фінансування для нових проектів.

 

У вільний від роботи час любить подорожувати. Виховує доньку.

 

Олександр Бузюк закінчив Рівненський державний гуманітарний університет та за освітою культуролог.

 

Почав працювати у сфері зв'язків із громадськістю. Згодом відкрив у собі здібності писати сценарії, створювати та редагувати теле- та радіопрограми, розробляти оригінальні акції, події та комплексні рекламні кампанії, розробляти концепції та великі програмні документи. Керування проектами та планування розвитку компаній стало для нього логічним продовженням кар'єри.

Почав займатися громадською діяльністю. З 2005 року громадська діяльність потроху відвела Олександра від маркетингу та PR комерційних компаній та з 2013 року привабила всією душею до «Громадського радіо».

 

Серед захоплень Олександра - тварини, література та музика.

 

Наразі Олександр очолює правління ГО «Громадське радіо».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3735
Читайте також
Коментарі
24
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zubra
3137 дн. тому
Чи будуть у вас зіркові ведучі програм такі наприклад як Микола Вересень
zubra
3137 дн. тому
Коли громадське почне мовлення на частотах які ви виграли і коли почнуться прямі ефіри нових програм на громадському
zubra
3137 дн. тому
Чи можливо в Україні створення дитячої фм станції
zubra
3137 дн. тому
Чи можливо в Києві створення саме новинної фм станції ,а не розмовної де цілодобво в прямому ефірі йдуть новини , а не розмови Така новинна станція є в Москві це Комерсант фм в Москві чи фм станції в США
zubra
3137 дн. тому
Чи можливо в Україні створення спортивної фм радіостанції
zubra
3137 дн. тому
Як ви думаєте скільки потрібно розмовних радіостанцій для Києва і України наприклад в Москві є 12
zubra
3137 дн. тому
Як ви думаєте чому в Україні не існує радіостанцій з різними музичними форматами <а тільки є поп станції ,це такі формати як джаз ,класика ,український фольк, дитяче радіо і інші формати
zubra
3137 дн. тому
Як ви думаєте чому в Києві і Україні не існує фм станції з повністю україномовною музикою
zubra
3137 дн. тому
Скажіть яка з розмовних фм станцій Києва вам найбільше подобається і найбільш професійна -Ера фм, Голос Столиці чи Вести фм
zubra
3137 дн. тому
Чи буде у вас спеціальна програма для слухачів Донецької і Луганської області де б слухачі з цих областей могли дзвонити і говорити про свої проблеми
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи буде у вас наскрізний прямий ефір ,увесь ранок ,увесь день і увесь вечір де обговорюються різні теми і слухачі можуть дзвонити і обговорювати ці теми як на радіо вести і чи буде такий прямий ефір у вихідні дні в суботу і неділю ,а не тільки у будні дні
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи буде у вас спортивна, туристична, історична, програми
zubra
3137 дн. тому
Скажіть яка вам найбільше подобається з новинно-розмовних станцій які існують в США і Європі і на яку ви би хотіли бути подібні
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи буде у вас ранкове шоу з 6-7 години ранку як на радио вести з Ганапольським
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи можете ви зробити нічне інтерактивне прямоефірне шоу з 23 години.де слухачі могли би дзвонити і обговорювати різні теми ,як колись було шоу клуб полуночников на радио довира
zubra
3137 дн. тому
Скажіть у вас буде протягом доби буде більше прямоефірних програм чи більшість програм буде повторами програм
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи будуть у вас денні і вечірні з 18 години прямоефірні шоу з інтерактивом і дзвінками слухачів
zubra
3137 дн. тому
Скажіть коли громадське радіо може появитись у Львові і чи будете ви приймати участь у конкурсі на укв частоту у Львові
zubra
3137 дн. тому
Скажіть чи буде ранкове шоу на громадському радіо
#4
3137 дн. тому
Вчора один зі співзасновників та ведучих "Громадського радіо" Андрій Куликов у своїй "Свободі слова" на ІСТV провів маніпуляційне, агітаційне, можна сказати пропагандонське ток-шоу за "особливий порядок самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" - в передачі не було жодного спікера, який би мав альтернативну точку зору, тобто був проти пропонованих Порошенком конституційних змін. Отак канал олігарха Пінчука за допомогою Куликова обслужив президента. Де гарантія того, що Куликов не вдасться до подібних маніпуляцій на "Громадському"? Чи правильно надавати ефір "Громадському радіо" журналісту, який давно і звично працює на олігархічному каналі? Чи не має тут протиріччя та дискредитації самої ідеї "громадського"?
#3
3138 дн. тому
Чи може бути статус мовника, приміром "суспільного", на який і ви претендуєте чи вважаєте, що є такими, підставою для нехтування Закону "Про рекламу". Скажімо, ви переконані, що продукція або послуга того чи іншого бренду, виробника, має суспільну цінність. А тому, попри те, що це комерційний продукт, ви називаєте в ефірі конкретний бренд або виробника і закликаєте слухачів користатися його товарами чи послугами.
#2
3138 дн. тому
Чи поділяєте думку гендиректора НТКУ, очільника суспільного тб Зураба Аласанії, який сказав: "Що змістовніше шоу, то менше його дивляться». У вашому випадку - не телешоу, а передача, яка звучить в ефірі. Чи може бути змістовність передачі виправданням для її низьких рейтингів у слухачів?
#1
3138 дн. тому
Ведучий "Свободи слова" на ІСТV та "Громадського радіо" Андрій Куликов на майстер-класі для студентів-журналістів про олеся бузину: "Хто довів, що він був українофобом? Хто такі українофоби взагалі?". Цитата взята з репортажу про захід на "Телекритиці" http://osvita.mediasapiens.ua/ethics/standards/andriy_kulikov_ya_spodivayusya_scho_mi_budemo_znati_pro_vse_tse_pravdu/ А ви поділяєте думку свого колеги по по "Громадському"? Ви вважаєте покійника українофобом чи ні? Для вас існують українофоби? Можете дати їм визначення та навести приклади?
#1
3138 дн. тому
Ведучий "Свободи слова" на ІСТV та "Громадського радіо" на майстер-класі для студентів-журналістів про олеся бузину: "Хто довів, що він був українофобом? Хто такі українофоби взагалі?". Цитата взята з репортажу про захід на "Телекритиці". А ви поділяєте думку свого колеги по по "Громадському"? Ви вважаєте покійника українофобом чи ні? Для вас існують українофоби? Можете дати їм визначення та навести приклади?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду