NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності

NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності

19 Серпня 2015
2685
19 Серпня 2015
18:49

NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності

2685
NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності
NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності

24 серпня телеканал NewsOne стартує в новому форматі, в ефірах каналу з'являться одразу шість нових ведучих. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

«Ми вибирали не кращих з кращих ведучих, ми вибирали інших ... Дивних ... Вражаюче красивих... На рівні персонажів Marvel. З інтелектом, як у Мадонни», - сказав генеральний продюсер NewsOne Олексій Семенов.

 

До команди телеканалу приєдналися: Сергій Чернишов - колишній ведучий ТРК «Ера», Максим Назаров - радіоведучий станції «Європа плюс», Тетяна Кравченко - колишня ведуча на телеканалі «1+1», Олена Кирик - колишня ведуча новин ТРК «Ера», Діана Панченко - колишня ведуча ТРК «Київ»,  Дмитро Федоренко - дебютант на ТБ.

 

Канал запевняє, що в оновленому форматі глядачі побачать також тих ведучих, до яких вони вже звикли. Ліна Нерус, Павло Кругляковський, Вадим Ярошенко і Світлана Шевченко в новому сезоні продовжать співпрацю з каналом.

 

Новий сезон на телеканалі NewsОne стартує 24 серпня о 9.00 ранку. Ранковий ефір відкриє Олена Кирик.

 

Телеканал також представив новий логотип.

 

Нагадаємо, у липні канал NewsOne повідомив, що після завершення кастингів і відбору регіональних представників з 17 міст України запускає в серпні національну мережу прямих ефірів.  В оновленому форматі канал проводитиме телемости 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Канал також обіцяє нову графіку, паралельні прямі включення із своїх 17 регіональних представництв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду