У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»

У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»

19 Серпня 2015
6261
19 Серпня 2015
09:18

У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»

6261
У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»
У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»

24 серпня глядачів каналу «1+1» очікує спеціальний концерт «Незалежність - це ти!», присвячений 24-й річниці незалежності України. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Концерт розпочнеться о 20.15.

 

У програмі виступлять Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Pianoboy, групи «Друга ріка», «Скрябін», ТНМК, ТІК, Hardkiss і «Ярмак». Спеціальними гостями вечора будуть фіналісти проектів «Голос.Діти» і «Голос країни» (Євген Толочний, Андрій Лучанко, Alekseev, Христина Соловій, Роман Сасанчин, Настя Багінська та інші).

 

Крім того, в рамках концерту глядачі побачать ще одну сюжетну лінію, паралельну з музичними номерами. Це історії як про видатних українців, так й історії про простих людей, які «здійснюють свої подвиги щодня». Однією з таких історій концерту «Незалежність - це ти!» стане ексклюзивний сюжет про групу «Океан Ельзи» - ровесниці незалежної України.

 

Місце проведення концерту обрано не випадково - Київський замок Косий капонір, який знаходиться на території військового госпіталю. Глядачами у залі будуть воїни і герої АТО, волонтери, медики, культурні діячі, а також видатні люди з різних сфер життя країни.

 

Нагадаємо, 22 серпня о 20.15 на телеканалі «1+1» транслюватиметься документальний «Де починається Україна?».  Спецпроект каналу «1+1» до Дня Незалежності України створений у жанрі роуд-муві. Автор фільму, журналіст Акім Галімов досліджує, як змінилося ставлення українців до Батьківщини за останні півтора року.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6261
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
однако
3166 дн. тому
низкопробная шароварщина и тарабарщина, а от Океана Эльзы уже реально тошно. еще не рассказывали в 1000-200-ый раз разве что про анализы кала Вакарчука в разные периоды...мля...полная деградация. идей "0". и везде Пономарев. правда концерт на "Интере", где он же будет петь, на сайте и в исполнении Мозговой мы усиленно осуждаем (дескать - рука моцквы). Тот же репертуар того же исполнителя на 1+1 - круто! Это всё равно как выступления Лорак в России в рамках давно запланированного гастрольного тура и получение за это премий - це зрада (и далее набор матерных слов и протестов и т.п.!), зато выступления там же и тогда же Вакарчука, получения тех же премий Потапом и Настей, Дорном и другими и даже соведение с "санкционными" Кобзоном, Валерией и Газмановым этих же мероприятий - - патрыотызм! Смотришь на весь этот цирк и думаешь: ну, фу! какая тупая пропагандистская мерзость!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду