Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox

Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox

14 Серпня 2015
3188
14 Серпня 2015
11:33

Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox

3188
Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox
Megogo TV підключив пакет зарубіжних преміум-каналів FilmBox

Медіа-група SPI (Filmbox), популярна у Східній Європі, та онлайн-кінотеатр Megogo домовилися про трансляцію семи телеканалів у розділі Megogo TV. До ТБ-пакетів відео-сервісу Megogo додалося чотири телеканали високої чіткості (HD) і три - стандартної чіткості (SD) групи SPI, відомої в Україні як FilmBox: DocuBox HD, FashionBox HD, Fast`nFunBox HD, FightBox HD, 360 TuneBox, FilmBox Arthouse, FilmBox, повідомляє прес-служба компанії Megogo.

 

SPI International - динамічно зростаюча медіагрупа з більш ніж 20-річною історією. На сьогоднішній день SPI транслює близько 30 телеканалів на чотирьох континентах, має одну з найбільших VOD бібліотек, аудиторія медіа-групи налічує 25 млн. Абонентів. Компанією SPI укладені стратегічні альянси з Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Endemol, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., NBC Universal і безліччю інших студій.

 

Головна цінність телеканалів FilmBox - це тематичність і високопрофесійна добірка програм і контенту. За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo, враховуючи особливе ставлення українського глядача до бойових мистецтв, користувачам припаде до смаку спеціалізований канал FightBox HD. Любителі гострих відчуттів і активного відпочинку відкриють для себе канал екстремальної тематики Fast`nFunBox HD. Належний інтерес користувачів викличе телеканал з арт-хаусним і незалежним контентом FilmBox Arthouse. «На Megogo давно сформувалася певна аудиторія, яка нерідко запитує нішеве, нестандартне кіно. Вони оцінять цей телеканал», - впевнений Іван Шестаков.

 

Любителям документалістики відкритий до перегляду канал DocuBox HD. Тим, хто  хоче бути в тренді світової моди, запропонований відповідний канал FashionBox HD. Крім того ТБ-пакет FilmBox на Megogo TV доповнений музичним телеканалом 360 TuneBox і  каналом з кіношедеврами FilmBox.

 

Перегляд телеканалів групи SPI (FilmBox) на Megogo буде доступний в окремому платному пакеті.

 

Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку і запустив у липні  власні інтерактивні канали за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3188
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду