«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя

«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя

4 Серпня 2015
3376
4 Серпня 2015
20:30

«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя

3376
«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя
«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя

15 серпня виповнюється 25 років від дня загибелі у дорожній аварії рок-музиканта, лідера групи «Кіно» Віктора Цоя. В пам'ять про кумира 80-х в ефірі каналу «Інтер» вийде низка програм і фільмів, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У п'ятницю, 14 серпня, об 11.55 проект «Слідство вели з Леонідом Каневським» буде присвячений таємниці загибелі лідера групи «Кіно».

 

У суботу, 15 серпня, о 23.00 телеканал покаже документальний фільм «Віктор Цой. Група крові».

 

15 серпня о 00.00 в ефірі телеканалу вийде документальний фільм «Цой - "Кіно"». «Група "Кіно" - це унікальна атмосфера, в якій Віктор Цой відбувся як поет, співак і композитор. По-справжньому близькі Віктору люди ніколи не з'являлися в ЗМІ - їх світ і за життя Цоя був закритий для сторонніх. Фільм дає можливість поглянути з боку на тих, хто були справжніми друзями Віктора Цоя. Своїми спогадами про музиканта поділяться його син Олександр, теща Інна Миколаївна, колеги по групі. Також в цій картині шанувальники вперше почують унікальну запис - пісню "Отаман" яку Віктор Цой наспівав одного разу на свій касетний магнітофон, і яку протягом 20 років дбайливо зберігала подруга музиканта Наташа. Вона зібрала музикантів «Кіно» і вони разом записали в студії цю пісню - вона прозвучить у фіналі фільму», - анонсує стрічку телеканал.

 

Того ж 15 серпня, о 01.00 в ефірі транслюватиметься фільм «Асса» 1987 року, знятий режисером Сергієм Соловйовим. Наприкінці у стрічці звучить хіт Віктора Цоя «Перемен».

 

Після цього, о 3.25 на каналі вийде запис одного з останніх концертів Віктора Цоя і групи «Кіно», що відбувся 5 травня 1990 року в московському спорткомплексі «Олімпійський».

 

Нагадаємо, 27 липня телеканал «Інтер» показав пряму трансляцію молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам'ятника князю Володимиру.   У нічному ефірі 27 липня о 04.10 вийшов документальний фільм власного виробництва телеканалу «Хрещення». В день Хрещення Русі  28 липня на «Інтері» відбулася трансляція Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду