8 вересня - конференція «PayTV in Ukraine-2015: Модель ринку майбутнього»

8 вересня - конференція «PayTV in Ukraine-2015: Модель ринку майбутнього»

23 Липня 2015
2097
23 Липня 2015
17:39

8 вересня - конференція «PayTV in Ukraine-2015: Модель ринку майбутнього»

2097
8 вересня - конференція «PayTV in Ukraine-2015: Модель ринку майбутнього»

8 вересня в рамках міжнародного форуму KIEV MEDIA WEEK вже другий рік поспіль відбудеться конференція PayTV in Ukraine. Ключовою темою конференції цього року стане «Модель ринку майбутнього».

 

У ході конференції PayTV in Ukraine-2015 провідні фахівці галузі обговорять питання найбільш ефективних рішень побудови здорових бізнес-відносин всередині системи «платне телебачення - медіа». Очікується конструктивний публічний діалог індустрій медіа та платного телебачення про нові принципи співпраці.

 

У роботі конференції візьмуть участь ключові менеджери та провідні експерти індустрії платного телебачення та медіа, а також будуть запрошені представники регуляторних органів та профільного комітету Верховної Ради.

 

До участі в роботі конференції запрошені: Сергій Бойко, президент компанії «Воля»; Оксана Ферчук, генеральний директор компанії Viasat; Іван Шестаков, директор з маркетингу онлайн-кінотеатру Megogo.net; Юрій Артеменко, голова Національної ради України з телебачення і радіомовлення; Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа»; Вікторія Сюмар, заступник голови фракції «Народний фронт»; Володимир Бородянський, генеральний директор телеканалу СТБ; Джордж Жембері, генеральний директор компанії «Воля»; Ганна Безлюдна, керівник компанії Inter Media Group; Сергій Созановський, співзасновник FILM.UA Group;  Олександр Богуцький, генеральний директор телеканалу ICTV;  Валентин Коваль, генеральний директор телеканалу M1; Ярослав Пахольчук, фінансовий директор «1+1 медіа»; Євген Лященко,  керівник медіа-холдингу «Медіа Група Україна»; Микола Княжицький, голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності.

 

Організатором конференції PayTV in Ukraine-2015 виступає «Телекомунікаційна палата України» за підтримки лідерів українського ринку цифрових розваг - компаній «Воля», Viasat та Megogo.

 

«Ринку платного телебачення в нашій країні належить новий виток перетворень. Ці зміни назріли разом з розумінням, що одних технічних інновацій мало, щоб зацікавити головного користувача наших послуг - глядача. А ось завоювати глядацький успіх можна тільки при коректній взаємодії провайдерів та медіа-індустрії. Як продемонструвала минулорічна зустріч, KIEV MEDIA WEEK - найкращий майданчик для вибудовування нових відносин між телекомунікаційним ринком і медіа», - сказав Костянтин Грицак, директор Телекомунікаційної палати України.

 

Повна і детальна програма конференції PayTV in Ukraine-2015 буде оголошена найближчим часом тут. Для участі в конференції PayTV in Ukraine-2015 необхідно пройти реєстрацію на сайті KIEV MEDIA WEEK. Ознайомитися з підсумками конференції 2014 можна тут.

 

Конференція «PayTV in Ukraine-2015: Модель ринку майбутнього» відбудеться в Hyatt Regency Kiev.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2097
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду