Сьогодні у ток-шоу «Шустер live» візьмуть участь Сакварелідзе, Соболєв і Бутусов

Сьогодні у ток-шоу «Шустер live» візьмуть участь Сакварелідзе, Соболєв і Бутусов

10 Липня 2015
3365
10 Липня 2015
18:16

Сьогодні у ток-шоу «Шустер live» візьмуть участь Сакварелідзе, Соболєв і Бутусов

3365
Сьогодні у ток-шоу «Шустер live» візьмуть участь Сакварелідзе, Соболєв і Бутусов
Сьогодні у ток-шоу «Шустер live» візьмуть участь Сакварелідзе, Соболєв і Бутусов

У п'ятницю, 10 липня, у програмі «Шустер live» на телеканалі «112 Україна» обговорюватимуть валютні кредити і допомогу сім'ям загиблих в АТО.Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Темами дискусії будуть:

-Валютні кредити: Хто кому прощає?

-Боротьба з корупцією: Недоторканих не існує?

-Героям слава! А сім'ям загиблих лише пам'ять?

 

У гості до Савіка Шустера прийдуть: Олег Барна - народний депутат, партія «Блок Петра Порошенка», член Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції;   Микола Катеринчук - лідер Європейської партії України;  Давід Сакварелідзе - заступник Генерального прокурора України, перший заступник Головного прокурора Грузії (2009-2012); Віталій Шабунін - голова правління Центру протидії корупції; В'ячеслав Константиновський - народний депутат, позафракційний, член Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони; Ігор Луценко - народний депутат, ВО «Батьківщина», член Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції; Юрій Луценко - народний депутат, голова фракції «Блок Петра Порошенка», член Комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності; Іван Крулько - народний депутат, ВО «Батьківщина», член Комітету ВРУ з питань бюджету; Валентин Наливайченко - голова СБУ (2006-2010, 2014-2015); Єгор Соболєв - народний депутат, заступник голови фракції «Об'єднання "Самопоміч"»; голова Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції; Андрій Тетерук - народний депутат, перший заступник голови фракції «Народний фронт», член Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони;  Юрій Тандіт - голова об'єднаного координаційного центру звільнення заручників при Міністерстві оборони України; Юрій Бутусов  - головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ», глава кадрової комісії МВС України; Валентин Федічев - директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України, заступник керівника АТО в Донецькій і Луганській областях (2014-2015); Борис Денисенко - адвокат; Сергій Горбенко - батько загиблого добровольця 5-го батальйону ДУК «Правий сектор» Святослава Горбенка; Алла Квач - мати загиблого добровольця Ореста Квача; Захар Квач - брат загиблого добровольця Ореста Квача; Володимир Примаченко - доброволець батальйону «Айдар», ветеран війни в Афганістані (1979-1989); Альона Слободенюк - дочка загиблого добровольця Пилипа Слободенюка; Тетяна Швидченко - подруга загиблого добровольця Ореста Квача.

 

Програма вийде о 20.30 у прямому ефірі телеканалу «112 Україна».

 

Нагадаємо, що суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виходить на телеканалі «112 Україна» з 13 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду