У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор

У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор

9 Липня 2015
2577
9 Липня 2015
18:36

У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор

2577
У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор
У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор

Директором сейлз-хаусу «Медіапартнерство», що входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ), призначено Юлію Костецьку.  Про це повідомляє прес-служба групи.

 

З 2 липня Юлія Костецька приступила до виконання обов'язків директора ТОВ «Медіапартнерство» та «Медіапартнерство Баїнг». Володимир Квашин, який раніше обіймав ці посади,  продовжить свою професійну діяльність в холдингу в напрямку продажів політичної реклами.

 

У коло функціональних обов'язків Юлії Костецької входить: актуалізація комерційної стратегії сейлз-хаусу, управління продажами прямої реклами і спонсорства, визначення нових каналів продажів, взаємодія з іншими бізнес-активами «Медіа Група Україна». Безпосередній керівник- директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

Юлія Костецька володіє 10-річним стажем роботи в маркетингу і продажу. Останні три роки  вона працювала в ролі комерційного директора Vogue Україна (UMH), до цього - в компаніях «Бліц-Інформ», Атлантік Груп Медіа Холдинг. Юлія Костецька закінчила НТУУ «Київський Політехнічний Інститут» (диплом магістра електротехніки), а також Міжнародний Університет Фінансів, факультет «Менеджмент і маркетинг».

 

«Робота в "Медіапартнерстві" - для мене це і можливість, і виклик одночасно. Можливість - це реалізація на ТБ мого досвіду роботи в рекламі, а виклик - це освоєння нового поля діяльності, в якому свої правила, закони і гравці. Я усвідомлюю рівень відповідальності, який покладено на мене як нового керівника сейлз-хаусу, і ціную ту довіру, яку надає мені "Медіа Група Україна". Стратегічні завдання, що ставляться переді мною - це побудова ефективної бізнес-моделі продажів реклами на ТВ-каналах групи, а також формування комерційної політики з продажу реклами та спонсорства. Крім того, портфель медіа-активів МГУ дає можливість розвивати і реалізовувати мультимедійні та крос-платформні продажі реклами вже у найближчому майбутньому. Розвиток цього напрямку продажів є для мене надзвичайно цікавим», - сказала Юлія Костецька.

 

Нагадаємо, Телеканал «Україна» цього року виробить понад 400 годин власного кіносеріального продукту. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 26 червня повідомив директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» і телеканалу «Україна» Євген Лященко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду