На Новому каналі стартували зйомки третього сезону шоу «Серця трьох»

На Новому каналі стартували зйомки третього сезону шоу «Серця трьох»

8 Липня 2015
2632
8 Липня 2015
12:21

На Новому каналі стартували зйомки третього сезону шоу «Серця трьох»

2632
На Новому каналі стартували зйомки третього сезону шоу «Серця трьох»
На Новому каналі стартували зйомки третього сезону шоу «Серця трьох»

Зйомки третього сезону дейтинг-шоу «Серця трьох» Нового каналу стартували у дворі заміського особняка, де житимуть героїні проекту. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У третьому сезоні дещо оновився склад творчої групи - нові головний сценарист, головний режисер, головний стиліст і головний оператор-постановник. «З багатьма хлопцями ми вже працювали, і вони добре себе зарекомендували. Команда дуже хороша. Впевнена, що і проект вийде такий же», - сказала керівник проекту Ольга Вознюк.

 

Ведучим дейтинг-шоу «Серця трьох» залишиться Олександр Педан.

 

Цього разу творчий колектив вирішив за допомогою шоу знайти відповідь на одвічне питання - чого ж насправді хочуть жінки? «Кожна жінка розуміє для себе, чого вона хоче. Але, виходячи з досвіду попередніх сезонів, наші учасниці хочуть зовсім не того, що озвучують спочатку. Та й чоловіки часто задаються питанням: чого ж хоче жінка? Вони не можуть на нього відповісти, навіть будучи в шлюбі багато років. Ми хочемо показати на прикладі наших учасниць, які - я впевнена - будуть близькі глядачам Нового каналу, чого хоче кожна з них», - розповіла Ольга Вознюк.

 

«Я не знаю, чого хочуть жінки, це правда. Зараз схитрую і скажу - вони хочуть щастя. Але ця відповідь не влаштує мене, тому я обов'язково буду уважно прислухатися і придивлятися до дівчаток-героїнь, щоб зрозуміти, чого ж вони хочуть», - сказав ведучий Олександр Педан.

 

Нагадаємо, «Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Шоу для Нового каналу знімає виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднанняОлексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia.

 

Перший сезон шоу виходив на Новому каналі навесні 2014 року і мав високі показники. Ведучою першого сезону була Маша Єфросиніна, яка на початку червня минулого року залишила Новий канал.

 

У другому сезоні ведучим реаліті став Олександр Педан. Зйомки другого сезону шоу стартували у серпні 2014 року. 31 березня прем'єра другого сезону реаліті-шоу «Серця трьох» з ведучим Олександром Педаном на Новому каналі взяла рейтинг 2,09%, частку 6,66% за аудиторією «14-49, вся Україна» і не змогла перевищити середніх показників першого сезону з Машею Єфросиніною.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду