Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв

Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв

8 Липня 2015
1616
8 Липня 2015
11:53

Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв

1616
Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв
Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв

Розробники онлайн-кінотеатру створили нову версію додатку Megogo «Кіно і ТБ» для iOS-пристроїв, де представили ряд технічних і комфортних рішень для користувачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

У новій версії додатку з'явився профіль користувача, який дозволяє глядачеві використовувати низку зручних нововведень - вибирати фільми в опції «Вибране» або виділяти в «Куплене відео».

 

Примітним є і запуск полегшеного способу звернення в службу підтримки. У сервісі вказані контакти відділу, і з'явилася опція здійснення дзвінка прямо з програми або відправка feedback-листів.

 

У сервісі з'явилася сортування відео за категоріями в каталозі Megogo+ і додана опція видалення відео зі списку «Вибраного».

 

Як і в попередніх оновленнях розробники посилили роботу над стабільністю роботи оригінального плеєра, який, крім іншого, на даний момент дозволяє здійснювати вибір якості відео і звукових доріжок, володіє опцією управління жестами.

 

З виходом нової версії для iOS-пристроїв сервіс Megogo представлений в іншій іконці. Вона стала більш темна і виділяється на тлі інших логотипів.

 

Додаток Megogo для iOS, крім перегляду фільмів, також дозволяє дивитися ефір телевізійних каналів в розділі Megogo TV.

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року інтернет-відеосервіс Megogo запустив в комерційну експлуатацію сервіс Megogo.tv, у якому представлено 43 канали різної тематики - інформаційні, музичні, дитячі. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду